‘LUISTER DAN’ is Dé Nieuwe Makerspace voor jongeren!

‘Luister dan’ is de nieuwe makerspace voor jongeren. Een plek om je stem te laten horen en ontdekken. Onder leiding van rapper/dichter Glodi Mbwete & coach/trainer Wendy Lopes ga je op zoek naar jouw eigen artistieke identiteit en hoe kunst en cultuur bij kan dragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met Glodi, Wendy en de andere deelnemers maken zij een eigen programmering, die elke laatste woensdag van de maand op het podium van Café Zuid 57 te zien zal zijn. De jongeren bepalen en organiseren de inhoud van het programma!

Maak kennis met Glodi en Wendy

Wat kun je bij Luister dan leren?

Luister dan! is het nieuwe platform voor jongeren. Hier leren zij zich te ontwikkelen als maker en artiest. Ook ontwikkelen ze hun eigen identiteit binnen kunst en cultuur. Van muziek tot spoken word, dans, fotografie, film, poëzie en nog veel meer. Hier leren de jongeren waardevolle skills zoals hosten, presenteren en wat zij graag zouden willen leren als maker.

Voor wie is Luister dan?

  • Jonge makers van 16 t/m 27 jaar die in Escamp wonen. Als je een beginnende maker kunnen jongeren zich aanmelden voor dit project, maar ook als ervaren maker.
  • Voor dromers met abstracte ideëen.
  • Voor enthousiastelingen die hun handen uit de mouwen willen steken
  • Voor iedereen die iets wilt doen met zijn/haar talent!
Luister Dan is dé plek in Escamp waar je abstracte ideëen werkelijkheid worden.
Luister Dan is dé plek in Escamp waar je abstracte ideëen werkelijkheid worden.

Waar en wanneer zijn de bijeenkomsten van Luister dan?

Vanaf donderdag 7 september start Luister dan! elke donderdagavond om 19:30u bij theater Dakota. Tijdens deze avonden werken we samen toe naar een doel of project dat we elke maand presenteren in Theater Dakota. Benieuwd naar hoe dat er uitziet? Bekijk hier de aftermovie van de eerste editie!

Het adres is Zuidlarenstraat 57. en later instromen kan altijd nog! Jongeren kunnen zich aanmelden voor Luister Dan! project kan via deze link.

Volg Luister Dan op Instagram en op TikTok!