Vacature Horecamedewerker

🌟 Ontdek een Wereld van Kansen bij Theater en Filmhuis Dakota! 🌟

Ben jij op zoek naar een sprankelende uitdaging in de culturele sector? Dan is dit jouw kans! Het bruisende team van Theater en Filmhuis Dakota zoekt nieuwe, flexibele collega’s om het theatercafé en restaurant te versterken.

  

Waarom zou je bij ons willen werken?

In het hart van Den Haag, in stadsdeel Escamp, ligt ons multifunctionele pand waar creativiteit en diversiteit samenkomen. Als onderdeel van ons caféteam ben je niet zomaar een medewerker; je wordt een onmisbaar lid van de Dakota-familie. Met een eigen podium en evenementen zoals “Den Haag Lacht!” bieden wij een unieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is.

Wie zoeken wij?

Wij verwelkomen enthousiaste, gezellige en flexibele teamleden met bij voorkeur affiniteit met theater en cultuur. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen, maar niet vereist. Als jij zin hebt om bij te dragen aan de totaalbeleving van onze bezoekers, dan willen wij jou in ons team!

Wat kan je verwachten?

  • Flexibele werktijden die passen bij jouw leefstijl.
  • Een oproepkracht functie op basis van een 0 uren contract.
  • Gratis toegang tot films en voorstellingen, zodat jij de culturele vibe zelf kunt ervaren.
  • Een goede vergoeding conform de CAO Nederlandse Podia.

Hoe meld je je aan?

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar patrick@theaterdakota.nl onder vermelding van “Vacature: Flexibele Horecamedewerkers”. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en enthousiasme!

Bij Theater en Filmhuis Dakota geloven we dat een glimlach op de werkvloer bijdraagt aan de magie die onze bezoekers ervaren. Word jij onze nieuwe ster in het team? Ontdek jouw plek in de schijnwerpers en wie weet verwelkomen we jou binnenkort met open armen bij Dakota! ✨🎭🍽️

Vacature nog eens rustig doorlezen of downloaden? De hele tekst staar hier voor je klaar. 🙂