OOK VAN JOU FESTIVAL 2024

LET OP: Mensen met een kaartje hebben voorrang op entree. Aantal zitplaatsen is beperkt en niet gegarandeerd.

Het jaarlijks Ook Van Jou Festival keert van 13 t/m 16 juli weer terug bij Theater en Filmhuis Dakota!

Dat is vier dagen lang genieten van muziek, heerlijk eten en drinken en meer! Het Ook Van Jou Festival is dé seizoensafsluiter van Theater Dakota. Dit jaar vindt het festival plaats in onze theaterzaal, theatercafé en op ons gezellige terras.

We sluiten het theaterseizoen af met een knaller van jewelste! Ben jij erbij dit jaar? 

• Zaterdag 13 juli | 18:00 – 22:00 | LUISTER DAN!

LUISTER DAN! is hét creatieve platform voor jongeren in Escamp. En de deelnemers van LUISTER DAN! organiseren dit jaar de eerste avond van het Ook Van Jou Festival! Op deze avond kun je genieten van live optredens, DJs, spoken word, lekkere hapjes en drankjes en meer! De line-up bestaan onder andere uit Daro, Yaell Campbell, Danischka van DJ Afritude en Adnan.PSD. Klik hier voor meer info!

• Zondag 14 juli | 13:00 – 17:00 | KORENDAG

Gezelligheid kent geen tijd. Ook op dit jaar keert de knusse korendag weer terug bij Dakota! Op deze middag zullen 5 lokale koren het podium betreden en de sterren van de hemel zingen. Met optredens van Bes ‘tof, Raduzhnaya, Oud Hollandse nieuwe, Gouwe ouwe op Volle Toeren, Wayaca. Klik hier voor meer info

• Maandag 15 juli | 18:30 – 22:00 | BURENAVOND

De onofficiële blockparty van Morgenstond en omgeving 😎 oftewel het gezelligste buurtfeestje voor jou en je buren. Maar verre vrienden zijn natuurlijk ook welkom! Ben jij erbij? Met De Band in de Hoek, Sabroso en Dragqueen Performance. Klik hier voor meer info!

• Dinsdag 16 juli | 19:30 – 22:00 | SUMMERNIGHT

De Summernight tijdens het Ook Van Jou Festival 2024 is een afsluiter van jewelste want de legendarische band Traffasi komt langs om de tent af te breken! De Surinaamse band heeft een repertoire waar je u tegen zegt en dus gaan alle voetjes van de vloer! Om de avond op te warmen is er een DJ vooraf om de mood alvast op gang te brengen. Klik hier voor meer info!


Rekening houdend met het onvoorspelbare weer (wind, regen, hitte) én omdat we ervan houden het soms helemaal anders te doen, verspreiden we ons feestje dit jaar binnen en buiten. Er is in iedere ruimte wel iets te doen.  Zo is er een gezellige silent disco op en rondom het café podium. Er zullen buiten op het plein diverse activiteiten zijn zoals tijdens de burenavond een pop-up beautyalson van Sparkle in Style, een kunstinstallatie Snackgelok (een grote frietbak waar je lekker in kan liggen muziek kan luisteren).

En voor verfrissing hoef je echt niet naar buiten te gaan want in onze theaterzaal is het tijdens de optredens misschien nog wel lekkerder dan buiten met onze nieuwe loeifrisse airco. En kijk dan ook gelijk even omhoog en zie onze spiksplinternieuwe milieuvriendelijke ledlampen eens shinen.

Reserveer je gratis kaartje

Entree = GRATIS, maar reserveren = LIEF. Reserveer je gratis kaartje zodat wij weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten 🙂