Team Dakota   |   Vrijwilligers   |   Raad van toezicht

Team Dakota

Directeur Maarten Bakker

T 070 360 02 52
Lees meer over Maarten Bakker

Mijn naam is Maarten Bakker en ik mag deze bijzondere plek besturen. 

Ik ben opgeleid als regisseur en theatermaker. In mijn werk heb ialtijd gezocht naar maatschappelijke thema’s en werkte ik met mensen die niet vanzelfsprekend in aanraking komen met theater en kunst. 

Als directeur van Dakota werk ik als theatermaker. Luister ik naar de omgeving, zoek ik de behoeftes van de wijk en het stadsdeel op. Wanneer de vragen en behoeftes helder zijn gaan we bouwen. Samen met partners, bewoners en publiek creëren we een plek waar iedereen zich welkom voelt en waar iedereen meetelt.  

Theater en Filmhuis Dakota is voor mij een belangrijke plek waar verbinding en kennismaking centraal staat. Elke dag ga ik met plezier naar dit huis, omdat ik hier met een fantastisch team mag werken om Den Haag en met name Escamp gelukkiger te maken! 

Hoofd Bedrijfsvoering & Verhuur Emilie

T 070 360 02 52
Lees meer over Emilie

Team Dakota van het eerste uur! Zelfs present vóór de opening, toen nog in de Dakota-winkel op de Leyweg. Ik zag toen al hoe mooi het werd. En wat heeft Dakota een ontwikkeling doorgemaakt: van pionier in de wijk naar een plek waar van alles gebeurt. Voor iedereen. Ik heb gezien hoe steeds meer mensen de weg naar Dakota weten te vinden.

Na al die jaren vind ook ik nog steeds mijn weg; ik doe de verhuur van onze prachtige zalen en sinds kort mag ik mijzelf ook hoofd bedrijfsvoering noemen. Een mooie nieuwe stap. Net zoals Dakota: steeds nieuwe stappen naar waar we nu zijn; een plek waar je je thuisvoelt. 

Programmamaker kinderen-jeugd-jongeren Ellen

T 070 360 02 52
Lees meer over Ellen

Het leukste aan Dakota vind ik dat we ons inzetten om diverse kunstvormen toegankelijk te maken voor alle mensen in Escamp. Als programmamaker houd ik me bezig met de educatieve programmering, contact met scholen maar ga ik ook graag de wijk in op zoek naar verhalen, mogelijkheden en wensen. Daarnaast zorg ik ervoor dat er ook in de vrije tijd mooie voorstellingen te zien zijn voor alle diverse leeftijden van kinderen in Escamp. Ik ben ervan overtuigd dat kunst (in alle verschillende vormen) een bijdrage kan leveren aan ieders persoonlijke ontwikkeling. Daarom des te leuker om dagelijks te werken aan plannen om dit mogelijk te maken!

Junior Marketeer & PR Cristian

T 070 360 02 52
Lees meer over Cristian

Hoi! Ons theater biedt prachtige programma’s, voorstellingen en films aan en als Junior Marketeer is het mijn taak om dit zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Ook wil ik er aan bijdragen dat iedereen zich welkom voelt bij Dakota. Ons publiek is ontzettend cultureel divers en van alle leeftijden. Iets waar we trots op zijn en wat we graag willen uitstralen. Ik ben een verbinder en ik wil dit zowel online als offline op een leuke en creatieve manier invullen. 

Programmamaker Volwassen en Senioren Chelsea

T 070 360 02 52
Lees meer over Chelsea

Vanuit mijn achtergrond heb ik een sterke affiniteit met onderwerpen die de maatschappij raken. Ik ben van mening dat het beleven en creëren van kunst en cultuur een grote positieve invloed kan hebben op individuen en groepen. Kunstuitingen zijn een afspiegeling van de maatschappij en kunnen zowel confronterend als verzachtend werken. Ik houd mij dagelijks bezig met de programmering van theatervoorstellingen, filmvertoningen en speciale evenementen zoals het jaarlijkse Ook van Jou-zomerfestival.

Het mooiste van Dakota vind ik de verbinding met de buurt. De bewoners van Escamp zijn enorm divers qua culturele en economische achtergronden, wat voor uitdagingen maar vooral voor kansen zorgt. In mijn functie en binnen het team werk ik continu aan de samenhang tussen ons programma en de doelgroepen. De leidraad van mijn programmering is het gevoel van verbinding voor (en met!) de bewoners van Escamp.

Baliemedewerker / Floormanager Tanja

T 070 326 55 09
Lees meer over Tanja

Ik ben werkzaam als balie medewerkster en floormanager bij  Theater & Filmhuis Dakota. Ik vind het hier een fijne plek om te werken, er is altijd een gezellige sfeer zowel met de collega’s als met de bezoekers.

Floormanager Eva

T 070 326 55 09

Baliemedewerker Rob

T 070 326 55 09
Lees meer over Rob

Als baliemedewerker ben ik het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers en unit houders van ZUID57.  Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de kaartverkoop en alle bijkomende taken waar ik als baliemedewerker mee te maken krijg.  Ik voel mij verbonden met Theater & Filmhuis Dakota, omdat we een leuk team en werksfeer hebben.

Vrijwilligers

Raad van toezicht

Voorzitter Ariëtte Kasbergen

Algemeen Lid Madhavie Radjpalsingh

Lid Audit Commissie Rajesh K. Gobardhan

Lid Audit Commissie Suzanne van der Pluijm

Algemeen lid Wiemla Jankie