Team Dakota   |   Vrijwilligers   |   Raad van toezicht

Team Dakota

Directeur Maarten Bakker

T 070 360 02 52
Lees meer over Maarten Bakker

Mijn naam is Maarten Bakker en ik mag deze bijzondere plek besturen. 

Ik ben opgeleid als regisseur en theatermaker. In mijn werk heb ialtijd gezocht naar maatschappelijke thema’s en werkte ik met mensen die niet vanzelfsprekend in aanraking komen met theater en kunst. 

Als directeur van Dakota werk ik als theatermaker. Luister ik naar de omgeving, zoek ik de behoeftes van de wijk en het stadsdeel op. Wanneer de vragen en behoeftes helder zijn gaan we bouwen. Samen met partners, bewoners en publiek creëren we een plek waar iedereen zich welkom voelt en waar iedereen meetelt.  

Theater en Filmhuis Dakota is voor mij een belangrijke plek waar verbinding en kennismaking centraal staat. Elke dag ga ik met plezier naar dit huis, omdat ik hier met een fantastisch team mag werken om Den Haag en met name Escamp gelukkiger te maken! 

Programmaleider Sara Vesseur

T 070 360 02 52
Lees meer over Sara Vesseur

Sara! Programmaleider bij Dakota. Inhoudelijk verantwoordelijk voor het programma van Theater & Filmhuis Dakota. 

(Podium)kunst ervaren en doen: Het laat ons reflecteren op onszelf, laat ons anders kijken naar elkaar en naar de wereld, laat ons fantaseren en onze creativiteit ontwikkelen. Of je nu wilt ontspannen, ontsnappen of ontwikkelen. Het kan je wereld verrijken.  

Ik creëer en ben constant op zoek naar mooie programma’s om hierbij aan te sluiten. Omdat ik erin geloof dat we onze wereld, onze stad, onze straat en onze huizen gelukkiger maken als we soms samen zingen.  

De afgelopen 6 jaar ben ik als programmamaker educatie & participatie actief geweest bij Theater Dakota. Vanaf dit jaar maak ik de stap naar het brede programma. Toegankelijkheid en samenwerking met onze wijkpartners, buurtbewoners en collega instellingen blijven voor mij wel belangrijke speerpunten om tot een divers en aansprekend programma te komen.  

Hoofd Bedrijfsvoering & Verhuur Emilie Hoefnagels

T 070 360 02 52
Lees meer over Emilie Hoefnagels

Team Dakota van het eerste uur! Zelfs present vóór de opening, toen nog in de Dakota-winkel op de Leyweg. Ik zag toen al hoe mooi het werd. En wat heeft Dakota een ontwikkeling doorgemaakt: van pionier in de wijk naar een plek waar van alles gebeurt. Voor iedereen. Ik heb gezien hoe steeds meer mensen de weg naar Dakota weten te vinden.

Na al die jaren vind ook ik nog steeds mijn weg; ik doe de verhuur van onze prachtige zalen en sinds kort mag ik mijzelf ook hoofd bedrijfsvoering noemen. Een mooie nieuwe stap. Net zoals Dakota: steeds nieuwe stappen naar waar we nu zijn; een plek waar je je thuisvoelt. 

Marketing & PR Nandita Ramlakhan

T 070 360 02 52
Lees meer over Nandita Ramlakhan

Theater & Filmhuis Dakota is een hele dynamische plek in de wijk Escamp. Naast dat het een podium biedt voor theater, dans, muziek, festivals en workshops heeft het ook een gezellig café-restaurant waar je lekker kan lunchen en dineren. Ik mag op deze fantastische plek de marketing & pr doen en ben verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van alle promotie rondom de programmering.

Omdat we werken met een divers programma en een veranderende samenleving kan het soms een uitdaging zijn om dit bij te houden of zelfs te voorspellen. Maar het creatief denken met betrekking tot verandermanagement, het bedenken van nieuwe manieren en doelstellingen wat betreft de communicatie van de programmering, geeft mij juist heel veel energie!

Educatie & Participatie Ellen Daniels

T 070 360 02 52
Lees meer over Ellen Daniels

Het leukste aan Dakota vind ik dat we ons inzetten om theater, film en allerlei andere kunstvormen toegankelijk te maken voor alle mensen in Escamp. Als medewerker programma en participatie ben ik het aanspreekpunt voor alle vrijwilligers die actief zijn binnen Dakota, houd ik me bezig met het Cultuur Vrienden project en doe ik redactie voor theatershow die door Dakota geproduceerd worden. Ik ben ervan overtuigd dat kunst (in alle verschillende vormen) een bijdrage kan leveren aan ieders persoonlijke ontwikkeling. Daarom des te leuker om dagelijks te werken aan plannen om dit mogelijk te maken!

Projecten / ArtLabs Jelle Verhoeff

T 070 360 02 52
Lees meer over Jelle Verhoeff

Theater prikkelt de verbeelding en brengt mensen bij elkaar. Het overbrugt culturen, achtergronden, verschillen. Maar theater is niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid of toegankelijk genoeg. Het mooie van Theater en Filmhuis Dakota is dat we voor velen een eerste theaterervaring kunnen bieden. Er gebeurt van alles voor jong en oud. Ook proberen we zo veel mogelijk voor en met de buurt te doen, de bewoners echt te betrekken. En dat vind ik vooral leuk om te doen. Als programma en productiemedewerker van Theater en Filmhuis Dakota ben ik dan ook ontzettend blij om daar aan bij te dragen met de projecten, festivals en voorstellingen die ik organiseer.

Educatie / Productie Frandjescka Balootje

Lees meer over Frandjescka Balootje

Hi! Mijn naam is Frandjescka en ik ben educatiemedewerker bij Theater & Filmhuis Dakota. Voor onze de jeugdvoorstellingen verzorg ik oa. de randprogrammering en leuke activiteiten die rondom een voorstelling plaatsvinden. Ook draai ik als DJ Funky Fran de leukste plaatjes op onze Super Zondagen en coole vakantieactiviteiten. De reden waarom ik mij verbonden voel aan dit theater, is omdat er elke dag, op het gebied van creativiteit, iets te doen is. Je wordt elke dag geprikkeld door de verschillende activiteiten en mensen die het theater binnenkomen. Theater betekend voor mij: Vrijheid. Vrijheid om je creativiteit, je verhaal of je passie met andere mensen te delen.

Assistent Technicus / Stagemanager & Film Operator. Philip

T 070 360 02 52

Baliemedewerker / Floormanager Margarita Badri

T 070 360 02 52
Lees meer over Margarita Badri

Als Floormanager streef ik ernaar dat iedere bezoeker met een goed gevoel naar huis gaat. Zo regel ik bijvoorbeeld een mooi plekje in de zaal voor oma die slecht ter been is. Of ik rol de rode loper uit en zet een vrolijk muziekje op om van een première een echt feest te maken. Geen dag is hetzelfde!  

Baliemedewerker / Floormanager Tanja Neijts

T 070 326 55 09
Lees meer over Tanja Neijts

Ik ben werkzaam als balie medewerkster en floormanager bij  Theater & Filmhuis Dakota. Ik vind het hier een fijne plek om te werken, er is altijd een gezellige sfeer zowel met de collega’s als met de bezoekers.

Baliemedewerker Rob

T 070 326 55 09
Lees meer over Rob

Als baliemedewerker ben ik het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers en unit houders van ZUID57.  Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de kaartverkoop en alle bijkomende taken waar ik als baliemedewerker mee te maken krijg.  Ik voel mij verbonden met Theater & Filmhuis Dakota, omdat we een leuk team en werksfeer hebben.

Vrijwilligers

Raad van toezicht

Voorzitter Joger de Jong

Algemeen Lid Hermen Borst

Algemeen Lid Virindra Kalika