Team Dakota   |   Vrijwilligers   |   Raad van toezicht

Team Dakota

Directeur Maarten Bakker

T 070 360 02 52
Lees meer over Maarten Bakker

Mijn naam is Maarten Bakker en ik mag deze bijzondere plek besturen. 

Ik ben opgeleid als regisseur en theatermaker. In mijn werk heb ialtijd gezocht naar maatschappelijke thema’s en werkte ik met mensen die niet vanzelfsprekend in aanraking komen met theater en kunst. 

Als directeur van Dakota werk ik als theatermaker. Luister ik naar de omgeving, zoek ik de behoeftes van de wijk en het stadsdeel op. Wanneer de vragen en behoeftes helder zijn gaan we bouwen. Samen met partners, bewoners en publiek creëren we een plek waar iedereen zich welkom voelt en waar iedereen meetelt.  

Theater en Filmhuis Dakota is voor mij een belangrijke plek waar verbinding en kennismaking centraal staat. Elke dag ga ik met plezier naar dit huis, omdat ik hier met een fantastisch team mag werken om Den Haag en met name Escamp gelukkiger te maken! 

Hoofd Programmering Sara Vesseur

T 070 360 02 52
Lees meer over Sara Vesseur

Sara! Programmaleider bij Dakota. Inhoudelijk verantwoordelijk voor het programma van Theater & Filmhuis Dakota. 

(Podium)kunst ervaren en doen: Het laat ons reflecteren op onszelf, laat ons anders kijken naar elkaar en naar de wereld, laat ons fantaseren en onze creativiteit ontwikkelen. Of je nu wilt ontspannen, ontsnappen of ontwikkelen. Het kan je wereld verrijken.  

Ik creëer en ben constant op zoek naar mooie programma’s om hierbij aan te sluiten. Omdat ik erin geloof dat we onze wereld, onze stad, onze straat en onze huizen gelukkiger maken als we soms samen zingen.  

De afgelopen 6 jaar ben ik als programmamaker educatie & participatie actief geweest bij Theater Dakota. Vanaf dit jaar maak ik de stap naar het brede programma. Toegankelijkheid en samenwerking met onze wijkpartners, buurtbewoners en collega instellingen blijven voor mij wel belangrijke speerpunten om tot een divers en aansprekend programma te komen.  

Hoofd Bedrijfsvoering & Verhuur Emilie Hoefnagels

T 070 360 02 52
Lees meer over Emilie Hoefnagels

Team Dakota van het eerste uur! Zelfs present vóór de opening, toen nog in de Dakota-winkel op de Leyweg. Ik zag toen al hoe mooi het werd. En wat heeft Dakota een ontwikkeling doorgemaakt: van pionier in de wijk naar een plek waar van alles gebeurt. Voor iedereen. Ik heb gezien hoe steeds meer mensen de weg naar Dakota weten te vinden.

Na al die jaren vind ook ik nog steeds mijn weg; ik doe de verhuur van onze prachtige zalen en sinds kort mag ik mijzelf ook hoofd bedrijfsvoering noemen. Een mooie nieuwe stap. Net zoals Dakota: steeds nieuwe stappen naar waar we nu zijn; een plek waar je je thuisvoelt. 

Hoofd Educatie & Participatie Michiel van Zuijlen

T 070 360 02 52
Lees meer over Michiel van Zuijlen

Ik hoop als educatiemedewerker in Dakota aan zo veel mogelijk mensen door te geven wat ik zélf als kind en jongere zo tof vond aan theater.  Met zijn allen in één ruimte, in het donker en het licht. Samen kijken, lachen, genieten, verwonderen, in spanning zitten en soms helemaal stil vallen.  Hoe ouder ik word, hoe mooier ik dat vind: ook al ken je die mensen om je heen in de zaal helemaal niet, je bent toch even in je leven samen helemaal stil en/of pinkt tranen van het lachen weg. Hoe samen kun je zijn? 

Marketing & PR Nandita Ramlakhan

T 070 360 02 52
Lees meer over Nandita Ramlakhan

Theater & Filmhuis Dakota is een hele dynamische plek in de wijk Escamp. Naast dat het een podium biedt voor theater, dans, muziek, festivals en workshops heeft het ook een gezellig café-restaurant waar je lekker kan lunchen en dineren. Ik mag op deze fantastische plek de marketing & pr doen en ben verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van alle promotie rondom de programmering.

Omdat we werken met een divers programma en een veranderende samenleving kan het soms een uitdaging zijn om dit bij te houden of zelfs te voorspellen. Maar het creatief denken met betrekking tot verandermanagement, het bedenken van nieuwe manieren en doelstellingen wat betreft de communicatie van de programmering, geeft mij juist heel veel energie!

Medewerker Educatie Frandjescka Balootje

Lees meer over Frandjescka Balootje

Hi! Mijn naam is Frandjescka en ik ben educatiemedewerker bij Theater & Filmhuis Dakota. Voor onze de jeugdvoorstellingen verzorg ik oa. de randprogrammering en leuke activiteiten die rondom een voorstelling plaatsvinden. Ook draai ik als DJ Funky Fran de leukste plaatjes op onze Super Zondagen en coole vakantieactiviteiten. De reden waarom ik mij verbonden voel aan dit theater, is omdat er elke dag, op het gebied van creativiteit, iets te doen is. Je wordt elke dag geprikkeld door de verschillende activiteiten en mensen die het theater binnenkomen. Theater betekend voor mij: Vrijheid. Vrijheid om je creativiteit, je verhaal of je passie met andere mensen te delen.

Medewerker Programma en Participatie Ellen Daniels

T 070 360 02 52
Lees meer over Ellen Daniels

Het leukste aan Dakota vind ik dat we ons inzetten om theater, film en allerlei andere kunstvormen toegankelijk te maken voor alle mensen in Escamp. Als medewerker programma en participatie ben ik het aanspreekpunt voor alle vrijwilligers die actief zijn binnen Dakota, houd ik me bezig met het Cultuur Vrienden project en doe ik redactie voor theatershow die door Dakota geproduceerd worden. Ik ben ervan overtuigd dat kunst (in alle verschillende vormen) een bijdrage kan leveren aan ieders persoonlijke ontwikkeling. Daarom des te leuker om dagelijks te werken aan plannen om dit mogelijk te maken!

Fondsenwerver Marieke van Oudheusden

T 070 360 02 52
Lees meer over Marieke van Oudheusden

Ik werk als fondsenwerver bij Theater & Filmhuis Dakota. Mijn belangrijkste rol is om financiële middelen te verwerven voor activiteiten die we organiseren, zoals de Ook van Jou Festivals, Gast in Dakota en de zomerweek. Ik voel me verbonden met Dakota, omdat ik er blij van word dat ik kan bijdragen aan een plek in Escamp waar verschillende mensen met elkaar in gesprek raken en waar waardevolle herinneringen worden gemaakt. 
 

Programmering Ook van Jou Festivals & Gast in Dakota Mark Kalsbeek

T 06 450 823 95
Lees meer over Mark Kalsbeek

Inmiddels een lange Dakota-geschiedenis! Begonnen als marketeer en programmeur en nu nog verbonden aan Dakota als festivalprogrammeur. Dakota: een fijne plek, een plek waar iedereen welkom is, waar je theater ontdekt of film. Of zelf op het podium staat.

Dakota leeft en wat fijn om te zien dat steeds meer buurtgenoten mee’leven‘ met ons. We willen verbinden, mensen kennis laten maken met theater, kunst. Laten zien dat je door kunst elkaar kunt begrijpen of iets kunt leren. Ik ben trots op wat Dakota nu al heeft bereikt: een plek in Escamp waar je wilt zijn! 
 

Assistent Technicus / Stagemanager & Film Operator. Philip

T 070 360 02 52

Baliemedewerker / Floormanager Margarita Badri

T 070 360 02 52
Lees meer over Margarita Badri

Als Floormanager streef ik ernaar dat iedere bezoeker met een goed gevoel naar huis gaat. Zo regel ik bijvoorbeeld een mooi plekje in de zaal voor oma die slecht ter been is. Of ik rol de rode loper uit en zet een vrolijk muziekje op om van een première een echt feest te maken. Geen dag is hetzelfde!  

Baliemedewerker / Floormanager Tanja Neijts

T 070 326 55 09
Lees meer over Tanja Neijts

Ik ben werkzaam als balie medewerkster en floormanager bij  Theater & Filmhuis Dakota. Ik vind het hier een fijne plek om te werken, er is altijd een gezellige sfeer zowel met de collega’s als met de bezoekers.

Baliemedewerker Rob

T 070 326 55 09
Lees meer over Rob

Als baliemedewerker ben ik het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers en unit houders van ZUID57.  Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de kaartverkoop en alle bijkomende taken waar ik als baliemedewerker mee te maken krijg.  Ik voel mij verbonden met Theater & Filmhuis Dakota, omdat we een leuk team en werksfeer hebben.

Balie- en horecamedewerker / Floormanager Karin

T 070 326 55 09
Lees meer over Karin

Mijn naam is Karin, sinds kort werk ik als floormanager bij Theater & Filmhuis Dakota. Ook zie je mij één dag per week in het horecagedeelte! Ik zorg ervoor dat de dag of avond georganiseerd verloopt en dat de medewerkers en vrijwilligers op de juiste plek staan tijdens een film of theateravond. Daarnaast zorg ik er ook voor dat de operationele organisatie omtrent een zakelijke bijeenkomst geregeld is.

Ik voel mij verbonden met Dakota omdat er een leuke ‘vibe’ hangt en ik de collega’s enorm gezellig vind. Daarnaast hou ik zelf ook van naar het theater gaan en kijk ik graag filmhuis films! Ook wordt ik heel gelukkig van het maken van lekkere broodjes in ons café!

Ik vind het heel belangrijk om de mensen warm te ontvangen en service te bieden zodat zij echt een avondje op stap zijn.

Hoofd Horeca Tamara Wentzel

T 070 326 55 09
Lees meer over Tamara Wentzel

Ik ben Tamara Wentzel, hoofd horeca bij Theater & Filmhuis Dakota. Geboren en getogen in het theater, vandaar ook dat ik me hier heel erg thuis voel. De variatie binnen Dakota is wat me enorm aanspreekt hier. 

Balie- en horecamedewerker / Floormanager Evelien van Dijk

T 070 326 55 09
Lees meer over Evelien van Dijk

Mijn naam is Evelien. Ik ben na een kleine onderbreking gelukkig weer werkzaam bij Theater & Filmhuis Dakota en ZUID57. Mijn functies zijn, twee dagen als horecamedewerker en twee dagen als balie/floormanager. 

Wat mij zo aantrekt om hier te werken, is de diversiteit en de omgang met bezoekers van Dakota en ondernemers van  ZUID57. 

Horecemedewerker Ruud

T 070 326 55 09

Huismeester Jamal Zaki

T 070 360 02 52
Lees meer over Jamal Zaki

Ik ben Jamal en  geboren in de jaren  zestig in het noorden van West-Afrika. Mijn levenservaring heeft een belangrijke rol gespeeld op mijn beslissingen om te emigreren naar Nederland. Via het project Stip ben ik terechtgekomen als huismeester bij Theater & Filmhuis Dakota. In de tijd dat ik hier ben, heb ik veel geleerd en vind ik het leuk om met mijn collega’s om te gaan. Ik voel mij thuis, omdat we met respect en vriendelijkheid omgaan met elkaar – net als familie. Daardoor hoop ik nog lang actief te blijven binnen Dakota.

Vrijwilligers

Raad van toezicht

Voorzitter Joger de Jong

Algemeen Lid Hermen Borst

Algemeen Lid Virindra Kalika

Algemeen Lid Reka – Deuten Makkai