Bezoekersinfo

Kassa

070 326 55 09

kassa@theaterdakota.nl

De kassa is geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 - 20:00 uur. Op zondag is de kassa open vanaf een uur voor de aanvang van de voorstelling of film. De kassa is telefonisch bereikbaar via: 070 326 55 09. Openingstijden Café-restaurant ZUID57 We zijn overdag geopend voor een hapje of een drankje. Wilt u komen eten voor een voorstelling? Dan vragen wij u om dit even door te geven via de kassa. LET OP: Café ZUID57 ontvangt na 21.00 uur geen nieuwe bezoekers meer en sluit om 22.00 uur. Wanneer er geen activiteiten zijn, zijn we gesloten.

Kaartverkoop

U kunt online kaarten kopen voor films en voorstellingen bij Theater & Filmhuis Dakota. De betaling gaat via IDeal. Aan de kassa kunt u contant en met PIN betalen.
Attentie: Mocht u contant willen betalen, wij nemen geen biljetten van 100 euro en hoger aan.

Heeft u kaarten gereserveerd en bent u om wat voor reden verhinderd om een voorstelling te bezoeken, laat het ons weten. Wij kunnen dan de door u gereserveerde kaarten weer in de verkoop nemen.

Als wij een voorstelling afgelasten (dus niet als we een voorstelling verplaatsen), kunt u het ticketbedrag terugkrijgen. Wordt een voorstelling verplaatst dan boeken wij ook uw tickets door naar de nieuwe voorstellingsdatum.

Bij het reserveren voor groepen zijn er speciale groepskortingen van toepassing.

Annulering /
Terugbrengen van kaarten

Wanneer u kaarten heeft gereserveerd maar toch verhinderd bent voor de voorstelling stellen wij het zeer op prijs als u dit tijdig aan ons laat weten. Wij kunnen de door u gereserveerde kaarten dan weer in de verkoop nemen.

Uiterlijk tot 3 weken voor de voorstelling kunt u gekochte voorstellingstickets terugbrengen. U ontvangt dan een Dakota tegoedbon dat als betaalmiddel kan dienen bij een volgende Dakota voorstelling. U kunt ook uw kaarten omruilen voor kaarten voor een andere voorstelling. Wij geven geen geld retour.

Indien een voorstelling wordt geannuleerd brengen we u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. Bij annulering wordt uw geld gerestitueerd of wordt de mogelijkheid geboden om uw kaarten te ruilen voor een andere voorstelling. U ontvangt hierover altijd persoonlijk bericht.

 

 

Aanvang

Laatkomers lopen het risico niet of later te worden toegelaten tot de voorstelling. Dit om het gezelschap en het publiek niet te storen.

Minder validen

Voor mindervaliden is er in Theater Dakota een lift aanwezig. Daarnaast zijn er plaatsen in de theaterzaal aanwezig die zijn aangepast voor mindervaliden. Er zijn aangepaste voorzieningen in Theater Dakota voor rolstoelgebruikers. Wanneer u daar bij uw reservering melding van maakt, kunnen wij met uw wensen rekening houden.

Slechthorenden

Voor slechthorenden zijn er voorzieningen beschikbaar in Theater Dakota, in de vorm van het Phonak TX 300 v systeem. Dit systeem werkt op FM frequentie.

Garderobe

In Theater & Filmhuis Dakota is een onbewaakte garderobe aanwezig. Bij bijzondere gelegenheden is er een bewaakte garderobe aanwezig.

Parkeren

Kom bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Er is in de Zuidlarenstraat (beperkt) gelegenheid tot parkeren. Parkeren is gratis. Parkeer bij voorkeur op de parkeerplaats achter onze theaterzaal of op het terrein bij HTTV-070 (Zuidlarenstraat).

Openbaar vervoer

Theater & Filmhuis Dakota is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer: vanuit Den Haag Centraal of Den Haag Hollands Spoor staat u binnen 20 minuten voor onze deur.

Tram

Vanaf CS:
Tram 6 en Randstadrail 4. Beide stoppen op halte Leyenburg. Vanaf halte Leyenburg is het 7 minuten lopen naar Theater Dakota.

Vanaf HS:
Tram 9 en 16. Beide stoppen op halte Leyweg/ Melis Stokelaan. Vanaf de halte is het 10 minuten lopen naar Theater Dakota.

Bus

Bus 26, 27, 31, 34, 35, 36 en 86 stoppen op halte Leyenburg. Vanaf halte Leyenburg is het 7 minuten lopen naar Theater & Filmhuis Dakota.

Bus 21, 23 en 37 stoppen op halte Meppelweg, op 3 minuten lopen van Theater & Filmhuis Dakota.

Bus 25 stopt bij Winkelcentrum Leyweg, op 5 minuten lopen van Theater & Filmhuis Dakota.

Adres & route

Zuidlarenstraat 57 2545 VP Den Haag Kassa 070 326 55 09 Kantoor 070 360 02 52