Jeugdvoorstellingen April 2024

Dakota is voor de Youth! En dus is er ook voor de kleinsten onder ons genoeg te beleven in het theater. Vandaag lichten wij 3 bijzondere momenten uit met jou. Lees veder!

Zondag 14 april: Onder De Grond (5+)

Lev woont op het noordelijk halfrond in een klein huisje op een ijskoude kale vlakte. Mare woont op het zuidelijk halfrond op een eiland. Precies op hetzelfde moment besluiten zowel Mare als Lev een gat te graven naar de andere kant van de wereld.

Diep onder de grond botsen ze op elkaar. Ze besluiten samen verder te graven en komen op een wel heel bijzondere plek terecht. Een plek vol avontuur en vreemde verhalen. Klik hier voor tickets!

Woensdag 17 April: Voorleesochtend 1,5+ | Rupsje Nooit Genoeg

Theater en Filmhuis Dakota organiseert voorleesochtenden voor kinderen om de taalontwikkeling te stimuleren. Dat doen we elke derde woensdag van de maand op ons café podium. Deze ochtend worden de kinderen onder andere voorgelezen uit verhalen die komend theaterseizoen ook te zien zijn als kindervoorstellingen in ons theater. Naast het voorlezen is het ook mogelijk om te kleuren en te spelen. 

Op 17 april zal er worden voorgelezen vanuit de childhood classic Rupsje Nooit Genoeg! Het thema is, toepasselijk op het lenteseizoen: ”De bloemetjes en de Bijtjes.” Bestel hier je gratis kaartje!

Vrijdag 19 April: Kiekeboe 1+

‘Kiekeboe!’ is een beeldende, muzikale, lichte en associatieve voorstelling over hoe fijn het is om te verstoppen en daarna weer tevoorschijn te komen. Een verhaal over verlegenheid, nieuwsgierigheid en het plezier in spelen. Geheel geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

​Ontmoet olifant, schaap, uil en kikker in een verrassend aaibaar decor waar van alles aan te ontdekken valt. Laat je verrassen in deze stoffen wereld voor de allerkleinsten!

Lekker spelen na de voorstelling!
Na de voorstelling kunnen de kinderen volledig spelen in en met het decor! Kinderen mogen klimmen, klauteren en natuurlijk opnieuw het plezier van het verstopspel met ons en de dieren spelen en herbeleven! Klik hier voor kaartjes!

Ooievaarspas? Altijd 50% korting