Superzondag: Onder de grond, 5+

tg wie walvis

Lev woont op het noordelijk halfrond in een klein huisje op een ijskoude kale vlakte. Mare woont op het zuidelijk halfrond op een eiland. Precies op hetzelfde moment besluiten zowel Mare als Lev een gat te graven naar de andere kant van de wereld.

Diep onder de grond botsen ze op elkaar. Ze besluiten samen verder te graven en komen op een wel heel bijzondere plek terecht. Een plek vol avontuur en vreemde verhalen.

Dakota TIPT: ‘Ik kijk uit naar deze fantasieprikkelende en ontroerende voorstelling over de kracht van vriendschap. Een voorstelling over twee mensen die elkaar nog niet kennen, op zoek gaan naar een andere plek in de wereld en elkaar onderweg vinden. In deze decemberdagen geeft deze voorstelling me een warm gevoel.’ - Ellen, Educatie & Programmamedewerker.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Zo 10 Dec 14:30
    Normaal: €8,50