Voorleesochtend (vanaf 1,5 jaar)

vanaf 1,5 jaar

Theater en Filmhuis Dakota organiseert voorleesochtenden voor kinderen om de taalontwikkeling te stimuleren. Dat doen we elke derde woensdag van de maand op ons café podium. Deze ochtend worden de kinderen onder andere voorgelezen uit verhalen die komend theaterseizoen ook te zien zijn als kindervoorstellingen in ons theater. Naast het voorlezen is het ook mogelijk om te kleuren en te spelen. 

Er is een vast team van enthousiaste voorlees vrijwilligers uit Escamp.  

Woensdag 22 mei | Thema: Nieuwe ontdekkingen

Op woensdag 22 mei is onze voorleeskampioen Trudy Kersten weer van de partij om jullie te voorzien van de prachtigste verhalen vol avontuur en magie. Dit keer zal er worden voorgelezen uit ''Muisje - mag ik eens in je luier kijken?'' geschreven door Guido van Genechten.

Het boekje speelt in op de nieuwsgierigheid van peuters en neemt ze mee op ontdekkingstocht naar andere diertjes en wat er in hun luiers zit. Het thema voor de voorleesochtend is dan ook "Nieuwe Ontdekkingen"

Fotoimpressie Voorleesochtend


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Wo 22 Mei 09:30
    Ouders: €0,00
    Kind: €0,00
  • Wo 19 Jun 09:30
    Ouders: €0,00
    Kind: €0,00