Dakota Meemaakpodium!

Kunst en cultuur voor alle inwoners van het stadsdeel Ecamp. Zomaar even binnenkijken, je stempel drukken of je stem laten horen. Bij ons kun je meedoen, meemaken & meedenken.

Meedoen: Kom ontdekken!  
Naar het theater, een filmpje pakken, cultuur snuiven op een Ook van Jou Festival, een leuke cursus volgen in de ArtLabs, lekker koffie drinken of een hapje eten in ons café, Ontmoet elkaar bij…. speciaal voor senioren en diverse workshops voor kids en jongeren tijdens de vakantieweken! Kortom er is nog zoveel te ontdekken bij Theater & Filmhuis Dakota, zien we je ook snel?

Meemaken: Word Gast in Dakota!
Gastprogrammeurs maken hun eigen avond in Dakota. Is er een
artiest die jij graag zou willen zien, ken je iemand die echt eens op het podium moet of heb jij een ander super goed idee? Van het begin tot het eind kom jij erachter hoe het is om een avondvullende show te programmeren onder begeleiding van onze programmeur en productie. Word Gast in Dakota en stuur een e-mail naar: sara@theaterdakota.nl. 

Meedenken: Duik in de box! 
Deel jouw kennis en ideeën, spar met ons mee en draag bij aan de toekomst van ons theater & filmhuis. Out of the box denken doen we dit keer juist, in de box. Meedenken kan op verschillende manieren, als ambassadeur, bezoeker of via onze ‘out of the’ ideeën box – omdat we ook graag jouw stem horen!