MAAK MEE EN WORDT GAST IN DAKOTA!

Heb jij een goed idee voor een event in onze theaterzaal? Dan zoeken we jou! Organiseer, bedenk en produceer je eigen event én wordt voor een middag of avond Gast in Dakota!

Ook dit seizoen stelt Theater & Filmhuis Dakota de theaterzaal beschikbaar voor jou. De bezetting is met 1.5 meter publiek dan misschien minder groot, maar dat maakt het niet minder waar. Samen genieten van mooie muziek, theater, film, zang en/of dans – op een veilige manier – dat kan zeker! Wij zijn benieuwd waar jij mee komt. Heb jij ideeën om een programma samen te stellen? Weet jij (nieuw) publiek te bereiken? Heb je zin én tijd om je hiervoor in te spannen? Dan dagen wij je uit en stellen we budget beschikbaar om jouw droomprogramma in onze theaterzaal te krijgen.

Word jij onze Gast in Dakota?
We zoeken programmeurs uit de buurt en in het stadsdeel Escamp met goede ideeën die zelf een avond of middag willen programmeren!

Ideeën kunnen zijn: een artiest die je graag in het theater wilt zien of een groep die je kent die je graag de kans geeft om een voorstelling te spelen. Of wellicht wil je zelf optreden? Het kan ook zijn dat je een thema-avond wilt organiseren, bijvoorbeeld een dansavond, een avond Nederlandstalige smartlappen of een middag met Wereldmuziek uit alle windstreken. Alles mag! 

Iedereen kan een programmeur zijn.
Er is geen opleiding of ervaring voor nodig. Wat we alleen vragen is een goed plan, een groot enthousiasme en jouw creativiteit. Om jouw plan te realiseren word je begeleid door onze collega’s van programmering, productie, techniek en de floormanagers. Samen zorgen we ervoor dat jouw programma een succes wordt in Dakota! 

Doe mee en stuur je idee op!
Iedereen uit Escamp, van jong tot oud: doe mee en lever je idee in!
Stuur je plan voor eind januari 2021 in en wie weet staat jouw idee in het nieuwe jaar op het podium. Je kunt je plan sturen naar onze Programmaleider Sara Vesseur via sara@theaterdakota.nl. Ook kun je bij haar terecht voor meer informatie over Gast in Dakota