Dag van de kunstenaar

Huurders ArtLabs

Regisseur: / / Duur: 720 minuten

Kunst is leven! En op de dag van de Kunstenaar krijgen kunstenaars de mogelijkheid om hun werk ten toon te stellen! Denk aan een expositie, workshops, een lezing of optredens.. Niks is te gek! Ook hebben kunstenaars uit stadsdeel Escamp te kans gekregen om hun kunst ten toon te stellen!

Het Programma 

10.00-22.00       Expositie werk ArtLabs beeldend in soutterain
10.00-22.00       Tentoonstelling fotoclub Retouch over wijk Morgenstond in cafe
10.00-11.00        Workshop dansexpressie in ArtLabs dans/theater
14.30-15.30        Fietstocht kunst in Escamp (onder voorbehoud)

Expositie Artlabs
De Expositie van de werken van onze ArtLab staat de gehele dag en avond in onze souterrain en is doorlopend te bezoeken. Denk aan glaswerk, keramiek, boetseren, edelsmeden en schilderen.

Foto expositie 'Morgenstond' door Fotoclub Retouch
Deze tentoonstelling van fotoclub Retouch gaat over de wijk Morgenstond en is de gehele dag te bezoeken in ons café, Café Zuid57.

Workshop Dansexpressie
Laat je helemaal gaan in deze workshop! Astrid Groot is docent Dansexpressie en in deze workshop ga jij ervaren wat voor gezonde en positieve energie dans jou heeft te bieden. Ontdek je eigen kunnen en zijn en verbind je door middel van dans met anderen! Als docent is het Astrid haar missie om dit door te geven in haar lessen.

De lessen bevatten altijd een thema als inspiratiebron, zoals Kunst, Natuur, Yoga, Foto's of Gedichten!

De Lesopbouw is helder met een warming-up en tijdens de individuele, duo-en groepsopdrachten creëert de deelnemer zijn/haar eigen dans door inleving en beleving. Muziek is een essentieel onderdeel tijdens de workshop!

Kunst in Escamp. Fietstocht met Thijs en Ewout

Kunstliefhebbers en gidsen Ewout en Thijs van Collectie Escamp voert je tijdens deze fietstocht langs een tiental bijzondere kunstwerken in de wijk. Zij nemen je mee in de geschiedenis en betekenis van de werken en kan uitvoerig vertellen over de kunstenaar(s). Na deze route kijk je met andere ogen naar al het moois in dit stadsdeel.