Workshop Dansexpressie

Voor volwassenen

Hallo laat ik me even voorstellen; Astrid Groot Docent Dansexpressie.

Ik heb mijn opleiding gevolgd op de Hogeschool voor de Kunsten te Amsterdam. En deze in 1992 afgerond. In de vele jaren daarna heb ik een diversiteit aan werkervaring opgebouwd; Volwassenen, Basisscholen, Dove kinderen, Mensen met Beperking, Europese School, Balletscholen, Crèches, Dansproducties/ Workshops e.d.

Dansen
Dans geeft me een Gezonde en Positieve Energie. Dans laat me ontdekken in mijn Kunnen en in mijn Zijn. Dans verbindt me met anderen. Dit probeer ik als docent door te geven in mijn lessen.

De workshop
Mijn lessen bevatten altijd een Thema, die de Inspiratiebron is van de les o.a.; Kunst, Natuur, Yoga, Foto's, Gedichten, Materialen e.d. Vanuit een heldere lesopbouw; Warming-up kring, individuele-duo-groepsopdrachten, creëert de Danser zijn/haar eigen dans door Inleving en Beleving. Muziek is heel essentieel in mijn lessen.

Doe mee! 
Sinds september 2021 geef ik les in Theater Dakota; Vrijdagochtend 11.15-12.15 Spiegelzaal 2. Een prachtige dansstudio, fijne mensen en werksfeer, waar ik met veel plezier werk. Ben je benieuwd? Schrijf je dan in voor deze workshop!