De Studio

Events & Partijen

'"IEDEREEN DENKT MEE OM DE UITVOERING TOT EEN SUCCESVOLLE VOORSTELLING TE MAKEN…EEN AANRADER!" - DE POLITIE TONEELVERENIGING DINDUA'
  • De Filmzaal
  • De Theaterzaal
  • Vergaderzaal Blauw
  • De Studio2

ZOEKT U EEN GESCHIKTE RUIMTE VOOR UW EVENT OF PARTIJ? WAT UW WENSEN OOK ZIJN, BIJ THEATER DAKOTA KAN HET!

U organiseert een event of partij en bent op zoek naar iets nieuws. Een bijzondere sfeer, een creatieve omgeving of spraakmakende locatie. Bij Theater & Filmhuis Dakota kunt u kiezen uit een groot aanbod voor elk soort event en partij. Van de multifunctionele Studio, de intieme Filmzaal tot de prachtige Theaterzaal of vergaderzaal Blauw. Voor elk event of partij is de perfecte ruimte zo geregeld. Daarnaast is er de beschikking over diverse workshopruimtes. Ook kunnen wij u helpen met de catering.

STUDIO
De Studio is een lichte, ruime zaal. Vroeger de lerarenkamer van het gebouw. In vergaderopstelling (met stoelen en tafels) kun je hier terecht met groepen tot 30 personen.  In een theateropstelling met groepen tot 60 personen. Maar er zijn natuurlijk allerlei opstellingen denkbaar. De zaal is ruim genoeg om in groepjes uit een te gaan. Daarnaast kun je ook nog terecht in de verschillende zitjes die ons gebouw rijk is.  


FILMZAAL
Onze intieme filmzaal (met wel heel comfortabele stoelen, al zeggen we het zelf) kun je goed gebruiken voor presentaties of besloten filmpresentaties. De capaciteit van de filmzaal is 63 personen. Digitale projectie, eventueel 3D en Dolby Surround Sound zijn aanwezig.  

Verder heeft Theater & Filmhuis Dakota voor studiedagen en symposia de beschikking over verschillende workshopruimtes. Bovendien zijn alle horeca- en audiovisuele faciliteiten die je zou kunnen bedenken, bij ons aanwezig.  


THEATERZAAL
Onze theaterzaal is uitermate geschikt voor lezingen, symposia, bijeenkomsten en natuurlijk (amateur)voorstellingen. De zaal is te gebruiken met tribune (184 zitplaatsen) of zonder tribune als vlakke vloer. Hierbij zijn meerdere indelingen mogelijk. De maximale capaciteit is in dat geval afhankelijk van de verdere wensen.  


VERGADERZAAL BLAUW
Op de eerste verdieping kun je terecht in vergaderzaal Blauw. Een vergaderzaal met een vaste opstelling voor 20 personen


CONTACT
Bent u nog nooit bij ons geweest? U kunt uiteraard een keer langskomen. Omdat de ruimtes veel in gebruik zijn, maken we hiervoor graag een afspraak.

Neem daarvoor – en voor alle mogelijkheden, informatie en tarieven – contact op met Lonneke Tielrooij via offertes@theaterdakota.nl.