Vergaderzaal Blauw

Congressen & Vergaderen

  • De Studio

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MOOIE EN BIJZONDERE RUIMTE VOOR UW CONGRES, BIJEENKOMST OF VERGADERING? OOK DIT KAN UITSTEKEND BIJ ONS IN DAKOTA!

De voormalige docentenkamer: de Studio of vergaderzaal Blauw zijn prettige vergaderlocaties voor u en uw gezelschap. Uiteraard kunt hier ook een bijeenkomst of congres houden. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met de catering.

VERGADERZAAL BLAUW
Op de eerste verdieping kun je terecht in vergaderzaal Blauw.  Een vergaderzaal met een vaste opstelling voor 20 personen. 


STUDIO
De Studio is een lichte, ruime zaal. Vroeger de lerarenkamer van het gebouw. In vergaderopstelling (met stoelen en tafels) kun je hier terecht met groepen tot 30 personen.  In een theateropstelling met groepen tot 60 personen. Maar er zijn natuurlijk allerlei opstellingen denkbaar. De zaal is ruim genoeg om in groepjes uit een te gaan. Daarnaast kun je ook nog terecht in de verschillende zitjes die ons gebouw rijk is.  


CONTACT
Bent u nog nooit bij ons geweest? U kunt uiteraard een keer langskomen. Omdat de ruimtes veel in gebruik zijn, maken we hiervoor graag een afspraak.

Neem daarvoor – en voor alle mogelijkheden, informatie en tarieven – contact op met Lonneke Tielrooij via offertes@theaterdakota.nl