Word vrijwilliger in Dakota

WORD VRIJWILLIGER IN DAKOTA
Het hele jaar door biedt Dakota een podium voor theater-, dans- en jeugdvoorstellingen. Maar ook cabaret, muzikale avonden en de beste films zijn te zien en horen in ons theater en filmhuis.
In Dakota is er een hele ontspannen sfeer en samen met onze eigen medewerkers en vrijwilligers zorgen we voor een gezellige middag of avond voor onze bezoekers. Houd u ook van theater en film? En vind u het leuk om iets te kunnen betekenen voor een ander? Jong of oud, het maakt niet uit, want Dakota betrekt graag de inwoners van Escamp in en rondom ons theater en filmhuis.

Als vrijwilligers begeleidt u onze bezoekers en zorgt u ervoor dat ze genieten van hun bezoek aan Dakota. U kunt daarom verschillende taken als vrijwilliger vervullen. Denk aan de rol van gastvrouw of heer, misschien helpt u graag een handje mee in de horeca of aan de balie en kassa. Maar we zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers voor onze festivals en meedenkers.

Heeft u ook zin in afwisselend en uitdagend vrijwilligerswerk? Meld je dan nu aan als vrijwilliger. Als vrijwilliger voor Theater & Filmhuis Dakota kom je te werken in een team van enthousiaste collega’s en draai je met regelmaat diensten. Alle vrijwilligers krijgen een strippenkaart om in het lopende seizoen films en theatervoorstellingen te bezoeken. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke bijeenkomsten en uitjes en kun je je verhalen delen met elkaar. 

Kennismakingsavond Maandag 9 September

Op maandagavond 9 september 2024 is er vanaf 19:00 een 1e kennismakingsavond voor nieuwe vrijwilliger! Dus ben je geïnteresseerd? En wil je ons, en ons vrijwilligersteam leren kennen? Neem dan contact mer ons op!


CONTACT 
Heeft u  interesse of wilt u meer informatie over het vrijwilligerswerk in Dakota? Neem contact met ons op via vrijwilligers@theaterdakota.nl