Dakota’s ArtLabs

Dakota’s ArtLabs bieden ruimte voor jouw creativiteit. Ben je creatief, ondernemend of allebei, dan zijn de ArtLabs de plek voor jou! Een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen als kunstenaar, maar ook als ondernemer en bovenal als mens. Met allerlei speciale materialen, gereedschappen en een rijke fantasie heb je alles binnen handbereik om je eigen kunst te creëren en je creativiteit te ontdekken. Of om gewoon lekker te ontspannen met je handen in de klei tijdens een workshop keramiek of beeldhouwen.  

In de ruim opgezette lokalen zijn er materialen beschikbaar om te kunnen edelsmeden, beeldhouwen, keramieken, schilderen en te werken met glas. Tevens is er ook ruimte om jouw theater & dans ontwikkeling te ontdekken. Voor zowel beginners als gevorderden zijn er mogelijkheden om verschillende vormen van beeldende kunst te ontdekken.  

Heb je bijvoorbeeld al langer de droom om zelf je eigen ‘blingbling’ te ontwerpen en maken? Of  loop je rond met plannen om Escamp te verfraaien met zelfontworpen straatmeubilair? Wil je graag jouw teken of schilder skills verbeteren? Dan ben je bij de ArtLabs aan het juiste adres. In een breed aanbod aan cursussen door professionele kunstenaars en docenten zijn er mogelijkheden om je deze vaardigheden eigen te maken.  

Ben jij als kunstenaar of docent al een tijd op zoek naar een ruimte om een cursus te beginnen of om met een groep leerlingen te kunnen werken? Ook dat is mogelijk in Dakota’s ArtLabs. Als docent kun je hier zelfstandig jouw eigen lessen vormgeven. Maar ook als kunstenaar vindt je hier de ruimte en faciliteiten om te kunnen werken aan jouw eigen (beeldende) kunst.  

Verdiep en werk samen met andere kunstenaars aan jouw ontwikkeling en neem anderen mee in jouw zoektocht.  

Je van harte welkom in het Dakota’s ArtLabs! Bekijk www.zuid57.nl voor meer informatie over de cursussen en workshops.

CONTACT
Bent u nog nooit bij de ArtLabs geweest? U kunt uiteraard een keer langskomen. Omdat de ruimtes in gebruik kunnen zijn, maken we hiervoor graag een afspraak.

Neem daarvoor – en voor alle mogelijkheden, informatie en tarieven – contact op met Judith via artlabs@theaterdakota.nl of 070 360 02 52.