Dakota’s ArtLabs

Dakota’s ArtLabs bieden ruimte voor jouw creativiteit. Ben je creatief, ondernemend of allebei, dan zijn de ArtLabs de plek voor jou! Een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen als kunstenaar, maar ook als ondernemer en bovenal als mens. Met allerlei speciale materialen, gereedschappen en een rijke fantasie heb je alles binnen handbereik om je eigen kunst te creëren en je creativiteit te ontdekken. Of om gewoon lekker te ontspannen met je handen in de klei tijdens een workshop keramiek of beeldhouwen.  

In de ruim opgezette lokalen zijn er materialen beschikbaar om te kunnen edelsmeden, beeldhouwen, keramieken, schilderen en te werken met glas. Tevens is er ook ruimte om jouw theater & dans ontwikkeling te ontdekken. Voor zowel beginners als gevorderden zijn er mogelijkheden om verschillende vormen van beeldende kunst te ontdekken.  

Heb je bijvoorbeeld al langer de droom om zelf je eigen ‘blingbling’ te ontwerpen en maken? Of  loop je rond met plannen om Escamp te verfraaien met zelfontworpen straatmeubilair? Wil je graag jouw teken of schilder skills verbeteren? Dan ben je bij de ArtLabs aan het juiste adres. In een breed aanbod aan cursussen door professionele kunstenaars en docenten zijn er mogelijkheden om je deze vaardigheden eigen te maken.  

Ben jij als kunstenaar of docent al een tijd op zoek naar een ruimte om een cursus te beginnen of om met een groep leerlingen te kunnen werken? Ook dat is mogelijk in Dakota’s ArtLabs. Als docent kun je hier zelfstandig jouw eigen lessen vormgeven. Maar ook als kunstenaar vindt je hier de ruimte en faciliteiten om te kunnen werken aan jouw eigen (beeldende) kunst.  

Verdiep en werk samen met andere kunstenaars aan jouw ontwikkeling en neem anderen mee in jouw zoektocht.  

Je van harte welkom in het Dakota’s ArtLabs!

CONTACT
Bent u nog nooit bij de ArtLabs geweest? U kunt uiteraard een keer langskomen. Omdat de ruimtes in gebruik kunnen zijn, maken we hiervoor graag een afspraak.

Neem daarvoor – en voor alle mogelijkheden, informatie en tarieven –  contact op met Jelle Verhoeff via artlabs@theaterdakota.nl / jelle@theaterdakota.nl of 070 360 02 52.


Let op: wegens de maatregelen rondom COVID-19 verzoeken wij u om rekening te houden met de onderstaande punten:

  • De ArtLabs zijn vanaf 2 juni weer open. Alle cursisten/ deelnemers zijn door hun docent/mededeelnemers geïnformeerd over het al dan niet doorgaan van hun cursus en onder welke voorwaarde.
  • Alle cursisten/deelnemers krijgen voor aanvang van de eerste bijeenkomst een protocol van de docent doorgestuurd. Ieder wordt geacht dit vooraf te lezen en goed na te leven.
  • In het protocol worden cursisten geïnformeerd over waar de docent ze komt ophalen om samen door het gebouw naar de cursusruimte te lopen
  • Ook in de ArtLabs geldt ten alle tijden: houdt 1,5 meter afstand tot elkaar en blijf thuis als je klachten hebt. En wees lief voor elkaar!

Lees HIER meer over het Protocol COVID-19 – Theater op 1,5 meter afstand in Theater & Filmhuis Dakota