Zing mee met Loes & Loes

Loes Hartman & Loes van der Stap-van Croonenburg

Loes Hartman is dirigent van het  Nederlandstalige koor

“Oude Hollandse Nieuwe”

Een koor van  zestig personen. Dit koor bestaat  tien jaar en heeft al drie keer een succesvolle meezingmiddag verzorgd in Dakota.

Loes is zeer muzikaal  en zeer actief. Zij organiseert vele optredens en is met haar koor regelmatig te vinden bij korenfestivals.

----------------------------------

Loes van der Stap-van Croonenburg is begonnen bij een cabaret wat uitgroeide tot een revue en is daarna gaan zingen bij operettegezelschap Odes waar zij veertien jaar de hoofdrol heeft gezongen. Zij heeft veel geleerd van haar levenspartner Willy Caron en heeft samen met hem in 1998 het “WillyCaronMuziektheater” opgericht. Een gemengd koor van zestig personen. Na zijn overlijden is zij nog negen jaar dirigent van dit koor geweest.

Nu werkt zij nog met dameskoor “Happy Together”,  ouderenkoor “De Vrolijke Noot”, een projectkoor in Delft, 

ensemble “Vadesta” en duo Loes & Loes

-------------------------------------

Loes Hartman en Loes van der Stap-van Croonenburg zijn dus allebei koordirigent maar zingen zelf ook graag. Zij zijn in Coronatijd begonnen als duo omdat zij met hun koren nergens meer binnenkwamen en het bleek zo’n succes dat zij, naast hun koren, blijven optreden  als duo Loes & Loes.

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Zo 19 Feb 14:30
    Normaal: €7,50