Vrolijke Vrijdag: Kubus Kubus Kubus

Theatergroep Yalla Yalla

In deze show zie je de kubusman. Spelenderwijs ontdekt de kubusman de magische, kleurloze wereld waarin hij terecht is gekomen. En dat niet alleen, hij laat hem tot leven komen! Er komt regen, er verschijnen houten poppetjes uit blokken en zijn arm kan ineens héél lang worden.

Ontdek wat de kubusman allemaal kan in deze leuke show over nieuwe dingen ervaren en vrienden maken.

Kubus Kubus Kubus is een grappige en speelse kindervoorstelling.

Over YALLA YALLA
Theatergroep YALLA YALLA is opgericht door theatermaker en mimespeler Achref Adhadhi. Hij verhuisde voor de liefde vanuit Tunesië naar Nederland, waar hij zijn leven en theatercarrière opnieuw moest opbouwen. Toen hij hier kwam wonen richtte hij Theatergroep YALLA YALLA op, wat in het Arabisch ‘kom op!’ betekent, als hoognodige creatieve uitlaatklep tijdens het inburgeren.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Vr 10 Nov 10:00
    Normaal: €7,50