Voorronde Camerettenfestival 2024

Cameretten

Bij de voorrondes van Cameretten Festival ontdek jij als eerste nieuw cabarettalent!

Sinds 1966 gaat Cameretten op zoek naar een nieuwe generatie cabaretiers en comedians die de stap naar het grote podium willen maken. Benieuwd welk fris en vers talent we dit jaar ontdekken? Kom naar een van de voorrondes in Theater aan het Spui, Theater de Regentes en Theater Dakota en beleef een spannende avond met hilarische grappen, herkenbare typetjes, ongemakkelijke sketches en muzikale pareltjes. Per avond spelen vijf cabaretiers een deel van hun programma. Na drie voorrondes worden er zes acts gekozen die doorstromen naar de halve finales in Diligentia in november.

Deze cabaretiers straalden eerder op het podium van Cameretten en hebben het pad vrijgemaakt voor een nieuwe generatie aanstormend talent: Brigitte Kaandorp, Plien en Bianca, Theo Maassen, Richard Groenendijk, Ronald Goedemondt, Daniël Arends, Jandino Asporaat, René van Meurs, Patrick Laureij, Kiki Schippers, Janneke de Bijl, Remy Evers en vele anderen.

LINKS

WEBSITE www.cameretten.nl
INSTAGRAM @cameretten
FACEBOOK @cameretten
TWITTER @cameretten
TIKTOK @camerettenfestival
YOUTUBE www.youtube.com/cameretten


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Vr 20 Sep 20:15
    Normaal: €15,00