Ukkieconcert / 1+

Tijdens de Ukkieconcerten gaan we zingen, spelen en bewegen. Kinderen leren en ontdekken nieuwe woorden, verhalen en bewegingen. Je gelooft je oren niet! Peuters vinden muziek fantastisch en voor ieder ukkie is er wel een stukkie. Het worden heerlijke vrijdagochtenden, waarbij de allerkleinsten zich helemaal kunnen uitleven en ouders kunnen zien wat muziek en bewegen met hun kinderen doet. Wees er snel bij, per ochtend is er plek voor 20 kindjes.

Prijs per persoon €5 (exclusief een drankje). LET OP: i.v.m. de maatregelen is het alleen mogelijk om voor 1 ouder en kind(eren, meerdere zijn wel toegestaan) een kaartje aan te schaffen.


Kaarten kopen op 1.5 meter in Theater & Filmhuis Dakota  

YES! Je kunt die leuke voorstelling of film weer zien in ons theater en filmhuis. Graag vragen we je i.v.m. de Coronamaatregelen aandacht voor het volgende bij het bestellen van je toegangskaarten:

 • Kom je alleen? Koop dat een 'Solo Ticket' – wegens de Corona-maatregelen is er helaas maar een beperkt aantal 'Solo Tickets' beschikbaar
 • Kom je met meerdere personen? Maak dan gebruik van de kaartsoort ‘Normaal’
 • Koop je een 2 of 3 ‘Normaal’ tickets? Dan zit je altijd naast elkaar zonder 1.5 meter ertussen
  LET OP: met 2 of 3 ‘Normaal’ tickets koop je dus plekken naast elkaar.
 • Wil je niet naast elkaar zitten? Koop dan een Solo Ticket
 • Bestaat je gezelschap uit meer dan 3 personen, kan het zo zijn dat wij jullie los van elkaar moeten placeren. Bestaat je gezelschap bijvoorbeeld uit 6 personen, kan het voorkomen dat we daar twee groepen van 3 of een andere samenstelling van moeten maken – dit allemaal om je bezoek aan ons zo veilig mogelijk te laten verlopen!
 • Voor het bestellen van een rolstoelplaats: neem s.v.p. contact op met onze kassa: kassa@theaterdakota.nl / 070 326 55 09
 • Bij binnenkomst van de theaterzaal (ingericht in reguliere opstelling met tribune of een speciale café-opstelling) wordt door een medewerker een zitplaats aangewezen. Dit is anders dan de vrije plaats keuze die je bij ons gewend bent. Wij willen je alvast bedanken voor je begrip en medewerking!

LET OP: In lijn met de landelijke voorschriften voor theaters en bioscopen, is het niet mogelijk om kaartjes te kopen aan de deur. Koop je kaarten ruim van tevoren. De verkoop sluit 1 uur voor aanvang van de voorstelling of film waar je naartoe wilt.

Lees HIER meer over het Protocol COVID-19 – Theater op 1,5 meter afstand in Theater & Filmhuis Dakota

Kaarten

 • Vr 13 Nov 10:00
  Ouders: €5,00
  Kind: €5,00
 • Vr 11 Dec 10:00
  Ouders: €5,00
  Kind: €5,00