Traditioneel Concert Turkse Volksmuziek

Turkuaz - Turkse Vereniging Bouwlust

Anatolische mensen hebben ervoor gekozen om hun liefde, hoop en verdriet eeuwenlang met muziek te vermengen. Deze traditie is tot op de dag van vandaag bewaard gebleven door te combineren met de saz (authentiek gitaar).

Ons koor, dat deze prachtige traditie van Anatolië als Nederlandse Turken in ere probeert te houden is er trots op u ook dit jaar de unieke melodieën van Anatolië te presenteren. We werken het hele jaar elke week om deze mooie muzikale avond voor u voor te bereiden. We verheugen ons op om zondagavond 21 april met jullie samen te kunnen zingen.

We verwachten jullie allemaal op onze muzikale avond.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Zo 21 Apr 17:30
    Normaal: €12,50
    Uitverkocht!