The Iron Claw

Regisseur: Sean Durkin / Verenigd Koninkrijk, VS / Duur: 133 minuten

The Iron Claw is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de opkomst en de ondergang van de bekende worstelaarsfamilie Von Erich. Onder leiding van het bewind van vader Fritz bestormen de onafscheidelijke broers Kerry, Kevin, Mike en David de wereldtop van het show-worstelen in de jaren tachtig. Hoewel het hen in de ring voor de wind gaat, lijkt er een buiten de ring een ware ‘Von Erich-vloek’ te heersen, en wordt de weg naar eeuwige roem omgeven door ondraaglijke persoonlijke tragedies. ’The Iron Claw’ is een hartverscheurende familieverhaal over (giftige) mannelijkheid, de competitieve drang om de top te bereiken en het uiteenvallen van dromen. De ensemble cast bestaat onder andere uit Zac Efron ('The Greatest Showman', ‘Baywatch'), Jeremy Allen White ('The Bear') en Harris Dickinson ('Triangle of Sadness'), die allen een enorme fysieke transformatie ondergingen voor hun rol. Andere rollen worden vervuld door Holt McCallany ('Sully', The Ice Road’) en en Lily James ('Baby Driver', 'What’s Love Got to Do With It?’), en de regie is in handen van Sean Durkin ('The Nest', 'Martha Marcy May Marlene’).


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

 • Vr 19 Apr 15:15
  Normaal - Film: €9,00
  Cineville - Film: €0,00
 • Vr 19 Apr 19:45
  Normaal - Film: €9,00
  Cineville - Film: €0,00
 • Za 20 Apr 19:30
  Normaal - Film: €9,00
  Cineville - Film: €0,00
 • Ma 22 Apr 19:00
  Normaal - Film: €8,00
  Cineville - Film: €0,00
 • Di 23 Apr 19:00
  Normaal - Film: €8,00
  Cineville - Film: €0,00
 • Wo 24 Apr 19:30
  Normaal - Film: €8,00
  Cineville - Film: €0,00