Superzondag: Wie wordt de nieuwe Pieterbaas?

Ensemble Familievreugd!

Sinterklaas heeft een probleem. Er zijn zoveel kinderen bijgekomen in het land, dat hij handen tekortkomt om al het werk op tijd af te krijgen. Dus trekt hij naar een dorpje in Spanje om daar een nieuwe Pieterbaas te zoeken. Het moet iemand zijn met een hart van peperkoek. Op zijn weg ontmoet hij een grappig jongetje, Papperdidas. De kleine jongen heeft geen ouders, kan de ‘r’ niet uitspreken en heeft geen huis. Wordt hij de nieuwe Pieterbaas?

Wie wordt de nieuwe Pieterbaas? is een familieconcert met sinterklaasmuziek, samen zingen en een verhaal van Kristien Dieltiens - Nederlandse Kinderjury winnares - dat ieders hart zal veroveren. Voor believers en non-believers van alle leeftijden!

Ensemble Familievreugd! is een nieuw jong ensemble o.l.v. Chiara Paganini dat familievoorstellingen creëert rond belangrijke jaarfeesten. Deze Sinterklaasvoorstelling is de eerste in hun reeks.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Zo 19 Nov 14:30
    Normaal: €8,50