Superzondag: Mee met de Dierenambulance, 6+, Try-out

Productiehuis Meer Opslag

Een zwaan die op de snelweg landt. Een kat hoog in een boom. Een schildpad die met gevaar voor eigen leven over de trambaan zwerft. Laten we die dieren aan hun lot over? Natuurlijk niet. Zelfs als er op een dag een stel hamsters ontsnapt gaan Inaya en Wesley, vrijwilligers van de dierenambulance, er achteraan om ze te redden. Een vrolijke, avontuurlijke voorstelling vol bijzondere weetjes over eigenaardigheden van dieren én mensen. Spannend, ontroerend en soms zelfs heel erg grappig.

De scènes in deze voorstelling zijn gemaakt naar het gelijknamige boek van Bibi Dumon Tak. Deze dierenverhalen zijn niet verzonnen, maar stuk voor stuk waargebeurd!


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Zo 1 Okt 14:30
    Normaal: €8,50