Summernight

Ook van Jou

LET OP: Mensen met een kaartje hebben voorrang op entree. Aantal zitplaatsen is beperkt en niet gegarandeerd.

Wie niet danst is een...? 🗣

De Summernight tijdens het Ook Van Jou Festival 2024 is een afsluiter van jewelste want de legendarische band Traffasi komt langs om de tent af te breken! De Surinaamse band heeft een repertoire waar je u tegen zegt en dus gaan alle voetjes van de vloer! Om de avond op te warmen is er een DJ vooraf om de mood alvast op gang te brengen.

Programma

19:30-20:15 Silent Disco DJ Danzie
20:15-21:45 Trafassi
21:45-22:15 Silent Disco DJ Danzie

Trafassi

Trafassi is een Surinaams-Nederlandse band dat Nederland graag wat opvrolijkt met tropische, Caribische muziek. Met een mengeling van stijlen is de band succesvol in de jaren '80 en '90 met liedjes als 'Wasmasjien', 'Lollypop' en 'Punani'. De band wordt in 1981 opgericht rondom zanger Edgar “Bugru” Burgos.

Reserveer je gratis kaartje

Entree = GRATIS, maar reserveren = verplicht.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Di 16 Jul 19:30
    Plaatsbewijs gratis: €0,00
    Uitverkocht!