Ook van Jou – Spotlight Festival

Opening van het seizoen!

In samenwerking met het Spotlight Festival openen we op vrijdag 1 september vanaf 18.30 uur het nieuwe theaterseizoen met het Ook van Jou-Spotlight Festival! Deze avond zijn er diverse previews te zien van het komende theaterseizoen.

Onze theaterzaal wordt omgetoverd tot een festivallocatie: de tribune wordt ingeschoven, we zetten een bar in de zaal en er worden eetkraampjes opgezet. Kom de leukste previews bekijken en score meteen je kaartjes voor de komende voorstellingen. Geniet onder andere van de stem van Jhilani Wijsman, lach mee met Fuad Hassan, zing mee met Loes & Loes en bewonder de multidisciplinaire voorstelling van Stories of Kathak. Ook zijn er heerlijke verse hapjes en gerechten te koop gemaakt door buurvrouw Mavis Ishaak en haar familie. Of scoor een lekkere mocktail gemaakt door jongeren uit Moerwijk.

Ook op het podium in ons theatercafé ZUID 57 zijn er diverse optredens te zien van spoken word artiesten en Haagse muzikanten. We sluiten de avond af met een DJ. Deze programmering wordt verzorgd in samenwerking met Ik Spreek.

In de filmzaal is een speelfilm te zien gemaakt door leerlingen van het Wateringseveld College. Zij hebben zelf onderzocht hoe je een film maakt en van daaruit zelf een hele film geproduceerd en geregisseerd. Van de audities tot de opnames; alles is zelf gemaakt. Mis deze unieke film van lokaal jong talent dus niet!

Bekijk hieronder het blokkenschema van de avond om te zien welke optredens er allemaal plaatsvinden.

Toegang is gratis. Vanwege de beperkte plekken vragen we je wel om hieronder een kaartje te reserveren, zo ben je zeker van een (sta)plaats in de zaal.

Let op: in zowel de theaterzaal als Cafe Zuid 57 zijn deze avond uitsluitend staanplaatsen.

Theaterzaal:

Blok 1: aanvang 19.00 uur

Ciconia Consort (muziek), Loes & Loes (muziek), Catalijne (Hollywood filmmuziek).

Blok 2: aanvang 20.40 uur

Stories of Kathak (dans), Fuad Hassan (cabaret), Jhilani Wijsman (muziek).

Blok 3: aanvang 22.15:

Basily Gipsy Band (muziek), ForEverly Brothers (muziek)

 

Café Zuid 57:

18.30-19.00: Ik Spreek presenteert: Luc Howie Duzzith, E.D.S. en Saraël

20.10-20.40: Ik Spreek presenteert: Fernando, Séna en Open Mic!

21.45-22.10: Elwin (LIVE)

23.00-23.30: Plaatjes en dansjes met DJ RACE