Peuterdans / 2+

Peuterdans! Heel erg leuk voor peuters (leeftijd 2+). Lekker bewegen en dansen! De allerkleinsten bewegen op muziek en leren de eerste danspasjes. Lekker vrij door de zaal rennen of meedeinen op het ritme van de muziek. Het kan allemaal! De eerste kennismaking met muziek en dansen. Peuterdans wordt gegeven door Katelijn Lindeijer. Peuterdans = een vrolijke boel, een leuke start van de vrijdag en een belevenis voor kinderen. Als ouder dans en doe je gezellig mee!

Prijs per persoon €5 (exclusief een drankje). Let op: het is alleen mogelijk om als 1 ouder/begeleider per huishouden mee te komen. Je betaalt een kaartje voor jezelf en voor je peuter(s). Duur: 45 minuten.

Omdat Peuterdans vaak uitverkocht is, adviseren we je van tevoren te reserveren (via 070 326 5509) of kaarten te bestellen via onderstaande bestelknop.


MAAK KENNIS MET KATELIJN!

Mijn naam is Katelijn Lindeijer en ik ben afgestudeerd dans docent in Nederland en heb daarna mijn uitvoerende dans diploma behaald in Portugal met als hoofdvak moderne dans. Inmiddels ben ik al weer een tijdje terug in Nederland en richt ik mij voornamelijk op het lesgeven van groepen in verschillende disciplines, het coachen d.m.v dans 1 op 1 en op het mama zijn van mijn dochtertje, Neydi Lena.

Bij Theater & Filmhuis Dakota geef ik de ouder en peuterdans met veel plezier. Op een thematische manier ontdekken we bewegingsvormen, maken we kennis met verschillende soorten muziek en beleven we het plezier van dans en dat samen met jou mama, papa, oma, opa, tante, neef of oppas! Kom je ook eens mee doen?


LET OP: In lijn met de landelijke voorschriften voor theaters en bioscopen, is het niet mogelijk om kaartjes te kopen aan de deur. Koop uw kaarten ruim van tevoren. De verkoop sluit 1 uur voor aanvang van de voorstelling of film waar u naartoe wilt. 

Lees HIER meer over het Protocol COVID-19 – Theater op 1,5 meter afstand in Theater & Filmhuis Dakota

Kaarten

  • Vr 17 Jul 10:00
    Ouders: €5,00
    Kind: €5,00