Peuterdans / 2+

Peuterdans! Heel erg leuk voor peuters (leeftijd 2+). Lekker bewegen en dansen! De allerkleinsten bewegen op muziek en leren de eerste danspasjes. Lekker vrij door de zaal rennen of meedeinen op het ritme van de muziek. Het kan allemaal! De eerste kennismaking met muziek en dansen. Peuterdans wordt gegeven door Katelijn Lindeijer. Peuterdans = een vrolijke boel, een leuke start van de vrijdag en een belevenis voor kinderen. Als ouder dans en doe je gezellig mee!

Prijs per persoon €5 (exclusief een drankje). LET OP: i.v.m. de maatregelen is het alleen mogelijk om voor 1 ouder en kind(eren, meerdere zijn wel toegestaan) een kaartje aan te schaffen.Je betaalt een kaartje voor jezelf en voor je peuter(s). Duur: 45 minuten.

Omdat Peuterdans vaak uitverkocht is, adviseren we je van tevoren te reserveren (via 070 326 5509) of kaarten te bestellen via onderstaande bestelknop.


MAAK KENNIS MET KATELIJN!

Mijn naam is Katelijn Lindeijer en ik ben afgestudeerd dans docent in Nederland en heb daarna mijn uitvoerende dans diploma behaald in Portugal met als hoofdvak moderne dans. Inmiddels ben ik al weer een tijdje terug in Nederland en richt ik mij voornamelijk op het lesgeven van groepen in verschillende disciplines, het coachen d.m.v dans 1 op 1 en op het mama zijn van mijn dochtertje, Neydi Lena.

Bij Theater & Filmhuis Dakota geef ik de ouder en peuterdans met veel plezier. Op een thematische manier ontdekken we bewegingsvormen, maken we kennis met verschillende soorten muziek en beleven we het plezier van dans en dat samen met jou mama, papa, oma, opa, tante, neef of oppas! Kom je ook eens mee doen?


Kaarten kopen op 1.5 meter in Theater & Filmhuis Dakota  

Graag vragen we je i.v.m. de Coronamaatregelen aandacht voor het volgende bij het bestellen van je toegangskaarten:

 • Koop je kaarten ruim van tevoren. De verkoop sluit 1 uur voor aanvang van de voorstelling of film waar je naartoe wilt.
 • Kom je alleen of wil je niet naast elkaar zitten? Koop dan een 'Solo Ticket'.
 • Kom je met meerdere personen? Maak dan gebruik van de kaartsoort ‘Normaal’.
 • Koop je een 2 of 3 ‘Normaal’ tickets, zit je altijd naast elkaar zonder 1.5 meter ertussen.
 • Bestaat je gezelschap uit meer dan 3-6 personen, kan het zo zijn dat wij jullie los van elkaar moeten placeren.
 • Voor het bestellen van kaarten met korting en een rolstoelplaats: neem s.v.p. contact op met onze kassa: kassa@theaterdakota.nl / 070 326 55 09
 • Bij binnenkomst van de theaterzaal (ingericht in reguliere opstelling met tribune of een speciale café-opstelling), wordt door een medewerker een zitplaats aangewezen. Dit is anders dan de vrije plaats keuze die je bij ons gewend bent.
 • Lees HIER meer over het Protocol COVID-19 – Theater op 1,5 meter afstand in Theater & Filmhuis Dakota

Wij willen je alvast bedanken voor je begrip en medewerking!

Kaarten

 • Vr 6 Nov 10:00
  Ouders: €5,00
  Kind: €5,00
 • Vr 20 Nov 10:00
  Ouders: €5,00
  Kind: €5,00
 • Vr 4 Dec 10:00
  Ouders: €5,00
  Kind: €5,00
 • Vr 18 Dec 10:00
  Ouders: €5,00
  Kind: €5,00