Peuterdans / 2+

DANS SAMEN MET JE PEUTER!
Juf Katelijn heeft er weer super veel zin om met jullie de dag al dansend te beginnen 🙂  Want eigenlijk is er er geen betere manier, toch?

Om de week op vrijdagochtend (10.00 uur) zal zij een Peuterdans per Zoom geven! Gewoon vanuit je huiskamer kunnen jij en je peuter en/of kleuter meedoen met de online dansles. Op een speelse manier gaan we op avontuur en komen we de gekste, grappigste en leukste dingen tegen en aan elke les is een thema verbonden.

Kom ook gezellig meedansen en leef je samen met je peuter uit!

N.B: op vrijdag ontvang je de Zoomlink waarmee je kunt aanmelden voor de Peuterdansles. Onze collega zal de Peuterdansles monitoren en alleen de deelnemers toelaten.


PEUTERDANS PROGRAMMA
5 april: Pasen
9 april: Lente (vogels)
30 april: De grote schoonmaak
7 mei: Op vakantie!


WIE IS KATELIJN?
Katelijn Lindeijer is afgestudeerd als dansdocent in Nederland en heeft daarna haar uitvoerende dans diploma behaald in Portugal met als hoofdvak moderne dans. Inmiddels is ze al weer een tijdje terug in Nederland en richt zij zich voornamelijk op het lesgeven van groepen in verschillende disciplines, het coachen d.m.v dans 1 op 1 en op het mama zijn van haar dochtertje, Neydi Lena.

Bij Theater & Filmhuis Dakota geeft Katelijn de ouder en Peuterdans met veel plezier.

"Op een thematische manier ontdekken we bewegingsvormen, maken we kennis met verschillende soorten muziek en beleven we het plezier van dans en dat samen met jou mama, papa, oma, opa, tante, neef of oppas!" Kom je ook eens mee doen?


Kaarten kopen op 1.5 meter in Theater & Filmhuis Dakota  

Graag vragen we je i.v.m. de Coronamaatregelen aandacht voor het volgende bij het bestellen van je toegangskaarten:

 • Koop je kaarten ruim van tevoren. De verkoop sluit 1 uur voor aanvang van de voorstelling of film waar je naartoe wilt.
 • Kom je alleen of wil je niet naast elkaar zitten? Koop dan een 'Solo Ticket'.
 • Kom je met meerdere personen? Maak dan gebruik van de kaartsoort ‘Normaal’.
 • Koop je een 2 of 3 ‘Normaal’ tickets, zit je altijd naast elkaar zonder 1.5 meter ertussen.
 • Bestaat je gezelschap uit meer dan 3-6 personen, kan het zo zijn dat wij jullie los van elkaar moeten placeren.
 • Voor het bestellen van kaarten met korting en een rolstoelplaats: neem s.v.p. contact op met onze kassa: kassa@theaterdakota.nl / 070 326 55 09
 • Bij binnenkomst van de theaterzaal (ingericht in reguliere opstelling met tribune of een speciale café-opstelling), wordt door een medewerker een zitplaats aangewezen. Dit is anders dan de vrije plaats keuze die je bij ons gewend bent.
 • Lees HIER meer over het Protocol COVID-19 – Theater op 1,5 meter afstand in Theater & Filmhuis Dakota

Wij willen je alvast bedanken voor je begrip en medewerking!

Kaarten

 • Vr 30 Apr 10:00
  Ouder/Kind Kaartje: €1,50