Peuterdans / 2+

DANS SAMEN MET JE PEUTER!
Juf Katelijn heeft er weer super veel zin om met jullie de dag al dansend te beginnen 🙂  Want eigenlijk is er er geen betere manier, toch? Kom samen met je kind dansen, springen en swingen op muziek!

Springen, swingen en vrij bewegen! Samen met je kind dansen, springen en swingen op muziek? Kom naar Peuterdans, voor jongens en meisjes tot 6 jaar met een begeleider. Plezier maken staat voorop en daarnaast is er aandacht voor de fantasie en belevingswereld van kinderen. Hun motoriek, samenspel en ritmegevoel wordt geprikkeld. Na Peuterdans kunnen de kinderen spelen en kleuren in de Tearoom terwijl de ouders nog wat napraten.

Prijs per persoon €5 (exclusief een drankje). LET OP: i.v.m. de maatregelen is het alleen mogelijk om voor 1 ouder en kind(eren, meerdere zijn wel toegestaan) een kaartje aan te schaffen.


WIE IS KATELIJN?
Katelijn Lindeijer is afgestudeerd als dansdocent in Nederland en heeft daarna haar uitvoerende dans diploma behaald in Portugal met als hoofdvak moderne dans. Inmiddels is ze al weer een tijdje terug in Nederland en richt zij zich voornamelijk op het lesgeven van groepen in verschillende disciplines, het coachen d.m.v dans 1 op 1 en op het mama zijn van haar dochtertje, Neydi Lena.

Bij Theater & Filmhuis Dakota geeft Katelijn de ouder en Peuterdans met veel plezier.

"Op een thematische manier ontdekken we bewegingsvormen, maken we kennis met verschillende soorten muziek en beleven we het plezier van dans en dat samen met jou mama, papa, oma, opa, tante, neef of oppas!" Kom je ook eens mee doen?

Kaarten

 • Vr 1 Okt 10:00
  Ouders: €5,00
  Kind: €5,00
 • Vr 29 Okt 10:00
  Ouders: €5,00
  Kind: €5,00
 • Vr 26 Nov 10:00
  Ouders: €5,00
  Kind: €5,00