Ook van Jou x Luister Dan avond

Ook van Jou Festival

LUISTER DAN! is hét creatieve platform voor jongeren in Escamp. En de deelnemers van LUISTER DAN! organiseren dit jaar de eerste avond van het Ook Van Jou Festival! Op deze avond kun je genieten van live optredens, DJs, spoken word, lekkere hapjes en drankjes en meer!

Hidden Gems uit Escamp en omgeving

De line-up staat dan ook bomvol met hidden gems, nieuw talent en opkomende artiesten uit het stadsdeel en daarbuiten. Geniet van muziek van onder andere Daro en Yaell Campbell, en ga los op de platen van DJ Afritude en Adnan.PSD

Timetable

T.B.A.
_____________________

Volg LUISTER DAN! op Instagram! 

Reserveer je gratis kaartje

Entree = GRATIS, maar reserveren = LIEF. Reserveer je gratis kaartje zodat wij weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten :)


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Za 13 Jul 18:00
    Plaatsbewijs gratis: €0,00