Ontdek de betoverende poëtische wereld van Edith de Gilde

boeklancering "Als ik geen Kat was" georganiseerd door Stichting Balad

Op zondagmiddag 10 december organiseert Stichting Balad de boeklancering van Edith de Gilde’s nieuwe boek “Als ik geen Kat was”. Iedereen die van literatuur houdt is van harte welkom!

Stichting Balad

Stichting Balad heeft als doel mensen met elkaar te verenigen door middel van literatuur en bestaat uit een groep vrijwilligers van dichters en schrijvers. Sinds 2015 houden zij zich bezig met onderzoek en activiteiten rondom literatuur, in het bijzonder poëzie. Zo worden bijvoorbeeld gedichten van Nederlandse dichters vertaald in het Turks, waaronder ook werken uit voorgaande eeuwen.

Wij denken dat poëzie een zeer belangrijke rol speelt bij het samenbrengen en integreren van mensen en verschillende culturen. Dit geeft ons kracht waardoor we de gelegenheid krijgen om elkaar te raken.

Toegang is gratis en inclusief koffie en thee. Reserveer hieronder wel een plekje.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Zo 10 Dec 13:00
    Plaatsbewijs gratis: €0,00