Mutiny In Heaven: The Birthday Party

Regisseur: Ian White / Australië / Duur: 98 minuten

Nick Cave is door de jaren heen gerijpt als een goede wijn, waardoor zijn iconische status als ongeëvenaarde artiest en songwriter enorm is. In de opwindende nieuwe film Mutiny In Heaven bieden Nick en zijn eerste band, The Birthday Party, een ongefilterde, intieme en meeslepende verkenning van de invloedrijke postpunkgroep die hem naar het wereldtoneel katapulteerde. De film, exclusief verteld door de oorspronkelijke bandleden, duikt diep in de psyche van de band en beschrijft hoe Nick Cave en zijn schoolvrienden het publiek opschrikten met hun confronterende optredens, oergeschreeuw, gothic horror en anarchistische levensstijl. Met nooit eerder vertoonde persoonlijke beelden van bandleden, dynamische animaties en adembenemende concertfragmenten, biedt de film een zweterige, opwindende blik vanaf de eerste rij bij een van de meest legendarische live-acts. “Voorbestemd om meteen een documentaireklassieker te worden”.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

 • Vr 23 Feb 15:00
  Normaal - Film: €9,00
  Cineville - Film: €0,00
 • Za 24 Feb 20:00
  Normaal - Film: €9,00
  Cineville - Film: €0,00
 • Ma 26 Feb 19:00
  Normaal - Film: €8,00
  Cineville - Film: €0,00
 • Di 27 Feb 16:00
  Normaal - Film: €8,00
  Cineville - Film: €0,00
 • Wo 28 Feb 16:45
  Normaal - Film: €8,00
  Cineville - Film: €0,00