Luister Dan! podiumavond

Kom 17 januari en leer van Josuël Rogers alles wat jij als creatieve ondernemer nodig hebt om 2024 goed te starten, maar ook om naar het volgende level te gaan. Deze masterclass is perfect voor jou! Jij leert hoe je alles slim en effectief regelt om jouw business stevig neer te zetten.

Josuël is coach, trainer, spreker en podcast host van The HipHop Minded Professional. Persoonlijke relaties en anderen helpen om de beste versie van zichzelf te worden is waar zijn passie ligt. Josuël is al coach opzoek naar creatieve oplossingen om jou verder te helpen, dit doet hij ook door HipHop cultuur mee te nemen in zijn werk. In alles wat Josuël doet is het doel is om beter te communiceren met anderen, maar ook om jou te helpen om jouw doelen te behalen.

Andromeda Anyan zal deze avond voor ons optreden. Naast haar maatschappelijk en politieke inzet, is zij ook creatief geschapen als muzikale artiest. Zij zingt, speelt, schrijft en compeneert haar eigen liederen sinds jongsaf aan. Haar muziek is ook sindskort te vinden op Spotify, Apple Music, YouTube en alle andere muziekstreaming platformen.

Ben jij een startende ondernemer of wil jij jouw onderneming naar het volgende level brengen? Meld je dan nu gratis hier aan of via Instagram @luister.dan of luisterdan@theaterdakota.nl

📅 woensdag 17 januari
🕢 20:15 - 21:30 uur
📍 Theater Dakota