Legends of classic country music

Leaving for Nashville

Een muzikaal eerbetoon aan Classic Country Music

Deze live theatershow is een wervelend muzikaal eerbetoon aan de groten van de Classic Country Music. De songs worden omlijst met verhalen en anekdotes. De show wordt geheel live gespeeld door de band Leaving for Nashville. Gelauwerde muzikanten die hun sporen in het genre ruimschoots hebben verdiend.

Met support van The Honky Tonk Angels en meer 

Speciaal voor deze theatershow is de band aangevuld met zangeressen (The Honky Tonk Angels) en blazers. De show neemt de toeschouwer mee naar een wereld van eenzame snelwegen, gebroken harten, drank en vooral prachtige muziek. Passie en gevoel voor traditie hoor je terug in songs van onder andere Johnny Cash, Willie Nelson, Waylon Jennings, George Jones, Merle Haggard, Tammy Wynette, Linda Ronstadt en natuurlijk Hank Williams.

Een must see voor iedere liefhebber van Amerikaanse rootsmuziek en een garantie voor een avond topamusement. Van tranentrekkende ballads naar opzwepende Country Swing tot Honky Tonk, van Nashville tot Austin en terug. Ook als je (nog) geen liefhebber bent van country!

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.