Krokus Kabaal: Workshop rapper in 1 dag

Rabarber

Wil jij de hitlijsten bestormen met jouw tracks? Houd je van muziek maken en geef jij graag je eigen draai aan taal? In de rapworkshop leer je alles over bars en rijmschema’s van een echte rapper. Je schrijft je eigen tekst en maakt er een mooie performance van. Aan het einde van de workshop kunnen familie en vrienden komen kijken naar jouw optreden met je zelfgemaakte rap track! 

 Om 15.45 begint de eindpresentatie van de gemaakte raps. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Ouders hoeven niet bij de workshop aanwezig te blijven. 

Foto: freepik.com


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Do 22 Feb 12:00
    Normaal: €8,50
    Uitverkocht!