Klassiek met Taart

met muziek van Ciconia Consort

Samen met het Ciconia Consort introduceert Theater Dakota de intieme kamermuziekserie 'Klassiek met Taart'. Onder het genot van een kopje koffie en gebak geniet u maandelijks van verschillende ensembles van het Ciconia Consort.

Laat u verrassen door de veelzijdigheid van klassieke muziek. De afwisselende thema’s en het repertoire dat varieert van barok- en volksmuziek tot hedendaagse muziek, worden tijdens de concerten op persoonlijke wijze gepresenteerd door de musici.

Het Ciconia Consort, onder leiding van dirigent Dick van Gasteren, is een Haags strijkorkest bestaande uit  20 jonge, internationale topmusici. Ciconia staat bekend om zijn bijzondere thematische concertprogramma’s samen met een hoog artistiek niveau. Inmiddels bracht het ensemble vier internationaal gelauwerde cd’s uit die zijn te horen op radiostations wereldwijd. Op Radio Klassiek is het orkest regelmatig te horen in programma’s zoals Avondconcert, Vrije Geluiden, Muziekfabriek, Diskotabel en Muziekwijzer, en op televisie in ‘Podium Klassiek’ en op NPO2 Extra.

Luister: “de liefde waarmee de Ciconia’s de stukken uitvoeren is hartverwarmend.”
Klassieke Zaken
: “een spetterend, tot in de puntjes verzorgd ensemble.”
Musicweb-international: “impressive unity and full string tone”

DIT CONCERT IS INCLUSIEF KOFFIE/THEE EN EEN OVERHEERLIJK TAARTJE

Inloop: 10:00 uur
Start concert: 10:15 uur
Verwacht einde: 11:30 uur


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

 • Ma 16 Sep 10:00
  Normaal: €5,00
 • Ma 21 Okt 10:00
  Normaal: €5,00
 • Ma 18 Nov 10:00
  Normaal: €5,00
 • Ma 16 Dec 10:00
  Normaal: €5,00