Kids Filmochtend Special: Maak je eigen Muizenhuis! 4+

Workshop inclusief Film 'Sam & Julia in de bioscoop'

Bij deze Kids Filmochtend Special, ga je niet alleen naar de film, maar ga je ook aan de slag bij de workshop “Maak je eigen Muizenhuis”!

Het Muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop is een compilatie van acht afleveringen waarvan 6 afleveringen nooit eerder vertoond zijn. De muizen Sam en Julia beleven spannende avonturen binnen de wereld van Het Muizenhuis. Ze ontrafelen eilandgeheimen, leren magische goocheltrucs en ontdekken verborgen mysteries. Ze zien zelfs hoe een regenboog ontstaat, gaan sterrenkijken en leren leuke danspasjes! Tussen al deze geweldige belevenissen leren Sam en Julia waardevolle lessen over vriendschap en verdraagzaamheid. Ze versterken hun band en maken prachtige herinneringen samen.

Na de film gaan we naar onze Artlabs voor de workshop. Onder begeleiding van kunstdocente Lotte Verweij, kan je bij ons je een eigen muizenhuisje creëren. Deze workshop is geïnspireerd door Sam & Julia, maar we dagen je uit om er een eigen draai aan te geven.

Deze Kids Filmochtend Special duurt inclusief de workshop, van 10:00 tot 12:15. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, vanwege het werken met materialen en scharen. Ouders en/of begeleiders zijn natuurlijk bij deze workshop ook welkom om te begeleiden!

Let op: Dit combikaartje is alleen bedoeld voor kinderen. Ouders en/of begeleiders moeten voor de film een regulier filmkaartje kopen.