Kerst met de Gebroeders Grimm

Ciconia Consort

Met kerst kijken we massaal Harry Potter, maar ook in vroegere tijden leefde ‘fantasy’ in de vorm van sprookjes van de gebroeders Grimm. Het Haagse strijkorkest Ciconia Consort olv Dick van Gasteren presenteert highlights uit Engelbert Humperdinck’s immens populaire opera Hänsel und Gretel. Zangsolisten Maria Pedano en Talitha van der Spek staan garant voor het nodige vocale en visuele spektakel. Beleef dit warme kerstprogramma voor de hele familie, waarin ook voor de jongste concertbezoekers een rol is weggelegd.

‘De liefde waarmee de Ciconias de stukken uitvoeren is hartverwarmend.’-  Luister

  • Dakota TIPT! Met deze keer een tip van programmamaker Chelsea: ‘Laat je heerlijk meeslepen door prachtige klassieke klanken. Een concert voor het hele gezin!’

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Vr 22 Dec 20:15
    Normaal: €18,00