Kerst met de Gebroeders Grimm

Ciconia Consort

Met kerst kijken we massaal Harry Potter, maar ook in vroegere tijden leefde ‘fantasy’ in de vorm van sprookjes van de gebroeders Grimm. Het Haagse strijkorkest Ciconia Consort olv Dick van Gasteren presenteert highlights uit Engelbert Humperdinck’s immens populaire opera Hänsel und Gretel. Zangsolisten Maria Pedano en Talitha van der Spek staan garant voor het nodige vocale en visuele spektakel. Beleef dit warme kerstprogramma voor de hele familie, waarin ook voor de jongste concertbezoekers een rol is weggelegd.

‘De liefde waarmee de Ciconias de stukken uitvoeren is hartverwarmend.’-  Luister

  • Dakota TIPT! Met deze keer een tip van programmamaker Chelsea: ‘Laat je heerlijk meeslepen door prachtige klassieke klanken. Een concert voor het hele gezin!’

MEESPEELPROJECT en VOORPROGRAMMA

Wil jij graag in het voorprogramma van het concert staan? Ciconia Consort organiseert een meespeelproject voor jong en oud (vanaf 7 jaar met basisvaardigheden). Musici van Ciconia Consort begeleiden voorafgaand een aantal coachingssessies. Voor meer informatie en inschrijven, zie hier. Wees er snel bij; er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Aanvang 19:15 Speel mee met...Ciconia Consort
Aanvang 20:15 Concert Kerst met de Gebroeders Grimm

Het concertticket geeft ook toegang tot het voorprogramma.

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.