Hosseini

Renee Coralie van Beek

Wat doe je als je geliefde uitgeprocedeerd is?

Hosseini is een aangrijpend autobiografische portret van Renée Coralie van Beek. In de noodopvang van Leiden ontmoet zij tijdens het geven van Nederlandse les de Afghaanse vluchteling Ayoub. Na hun ontmoeting staat haar leven op zijn kop: ze worden verliefd en zij raakt tegen iedere verwachting in zwanger. Parallel aan de verliefdheid loopt Ayoub’s asielprocedure. Een procedure die abrupt eindigt in de illegaliteit.

Hosseini toont de achterkant van het Nederlandse asielbeleid. Het is een verhaal over dat wat je niet in de krant leest. Over de voortdurende angst om elkaar kwijt te raken. Over hoe hoop te houden in een uitzichtloze situatie.

‘Een zeldzaam geëngageerde voorstelling die wanhoop laat zien, maar ook de power heeft van innerlijke kracht.’‘— Theaterkrant, keuze van de criticus.

  • Dakota TIPT! Met deze keer een tip van programmamaker Chelsea:Een boeiende voorstelling die een persoonlijke inkijk geeft in een veelbesproken, maar abstract onderwerp

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.

CREDITS
Spel en concept
Renée Coralie van Beek Regie Audrey Bolder Tekst Renée Coralie van Beek & Annelies van Wijk Muziek Mathijs de Valk Licht Grischa Runge Productie & Decor Roos Rietveld Zakelijke leiding Jonnie Paling Met dank aan Jorn Laponder Foto Floyd Koster

Meer over Renée Coralie van Beek: www.rcvanbeek.nl


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Za 16 Dec 20:15
    Normaal: €19,00