Doe gewoon je ding

Pak jij de Open Mic tijdens deze Spoken Word avond? Doe Gewoon je Ding!

Doe Gewoon Je Ding is het open mic evenement van Ik Spreek, waarbij jij de kans krijgt om op ons podium te staan. Ben jij een rapper of zanger? Doe jij aan spoken word of schrijf jij gedichten? Dan is dit hét evenement voor jou! Meld je nu aan via de link, aanmelden kan tot 29 mei of zolang er plek is.

Tijdens Doe Gewoon Je Ding maak jij kennis met nieuw en bekend talent. Tijdens de tweede editie van Doe Gewoon Je Ding is er een optreden van Miss Aba, zij is een zangeres van Ghanese komaf.

Dit is de link voor het aanmeldformulier https://form.jotform.com/230305204839349


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Do 15 Jun 19:30
    Plaatsbewijs gratis: €0,00