Den Haag Lacht

Comedy Night op het cafépodium

Vergeet de sportschool en kom je buikspieren trainen bij Den Haag Lacht.

Bij Den Haag Lacht kun je 6 tot 8 comedians op het podium verwachten. Allen hebben ze één ding gemeen, nieuw materiaal (grappen) try-outs. Is het een blijvertje of gaan we deze poging tot een grap nooit meer horen. Eén microfoon, grappen in razend tempo, licht op het podium en publiek. Meer is er niet nodig voor een grappig avond uit.

De avonden worden gepresenteerd door Master of Ceremonie Said el Hassnaoui (WestSaid). Said winnaar van de comedy slam en UICF Talent Award is naast comedian ook de organisator van Den Haag Lacht.

De line-up bestaat uit Nederlandse maar ook soms Belgische gevestigde namen en aanstormend talent. Comedians en een MC die nieuwe grappen komen vertellen en uitproberen. Mis het niet!

GRATIS DRANKJE

Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

 • Di 10 Sep 19:30
  Normaal: €10,00
 • Di 8 Okt 19:30
  Normaal: €10,00
 • Di 19 Nov 19:30
  Normaal: €10,00
 • Di 10 Dec 19:30
  Normaal: €10,00