De Verbinding Al Masar 2024

Zesde Editie

Stichting Al Masar heeft weer een prachtig programma kunnen samenstellen voor de zesde editie van Festival de Verbinding om de samenhorigheid, verbinding en cohesie in Den Haag en erbuiten te vieren. Het is een veelzijdig en divers programma geworden.

Er is weer een auteur én een cabaretier. De muziek wordt weer op hoog niveau gepresenteerd door Rachid KasmiNadia El Aroussi, band Samira’s Blues en Louiza Essahraoui.

De schrijver Samira Dainan houdt een lezing waarin zij nader ingaat op het onderwerp discriminatie en verbinding. Er is weer een fantastische modeshow met op de achtergrond Andalusisch muziek. En er zijn natuurlijk weer verschillende lekkere hapjes, een boekenmarkt, verschillende informatietafels en een henna workshop.

We heten jullie welkom op zaterdag 11 mei 2024.

Inloop: 17:00 uur
Start programma: 18:00 uur


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Za 11 Mei 17:00
    Normaal: €20,00