De Betovering: WARS, 6+

Tal en Thee

Gezelschap, Tal en Thee

WARS speelt zich af tegen de achtergrond van een bruisende grote stad, waar aan de rand, in de haven, een man woont. Wars is een eigenzinnige kraanmachinist die samen met zijn dochter Luttel hoog in een kraan woont. De kleine Luttel keert elke avond huiswaarts met zakken vol botjes, kevers, dopjes en vuursteentjes. Tot ze op een dag iets vindt dat niet in haar jaszak past en beweegt, een wezentje dat ze niet meteen kan thuisbrengen.

Het internationale gezelschap Tal en Thee bouwt met deze voorstelling een magisch universum met livemuziek en zang, poppenspel en film.

Meer info

• Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
• Ouders of begeleiders kopen ook een kaartje voor de voorstelling.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Do 19 Okt 13:30
    Normaal: €8,50