De Betovering: Micro de dingen komen in opstand, 7+

Sonja van Ojen en Hendrik Kegels

Sonja van Ojen en Hendrik Kegels

In Micro… de dingen komen in opstand vertolken niet acteurs, maar dingen de heldenrollen. Kleine spullen, die gewoonlijk naar de achtergrond verdwijnen, pakken in deze voorstelling hun “moment of fame”.

Een plastic flesje, het gordijn en een vlekje verf willen zich in Micro… de dingen komen in opstand niet meer laten behandelen alsof ze ‘afgedankt’ en ‘onbelangrijk’ zijn. Een lichtschakelaar krijgt voor het eerst de kans om zijn verhaal te vertellen aan het publiek. Het brandblusapparaat verklaart de liefde aan de altijd brandende noodverlichting en het stopcontact kan eindelijk zijn grote levensvraag stellen.

Micro … de dingen komen in opstand is een fantasievolle voorstelling die de objecten die normaal door de mens overschaduwd worden voor het voetlicht brengt. Met gevoel voor humor en absurdisme nodigt de voorstelling uit om na te denken over verspilling en de bijzondere waarde van dingen.

Meer info

• Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
• Ouders of begeleiders kopen ook een kaartje voor de voorstelling.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Ma 16 Okt 14:30
    Normaal: €8,50