Dansvoorstelling Dansschool Dolores 2024

Dansschool Dolores

Dansschool Dolores produceert ieder jaar aan het einde van het seizoen een professionele Theatershow waarin alle leerlingen de mogelijkheid krijgen om in de spotlight te staan. Zo hebben wij de afgelopen 24 jaar in verschillende theaters onze eindvoorstelling gegeven wat begon in Theater de Leuninkjes, Theater de Veste, Rijswijkse Schouwburg, Dakota Theater, het Stadstheater, en in het Lucent danstheater.

Voor alle dansers een onvergetelijke ervaring waarbij iedereen met echte theaterschmink en mooie kostuums ten tonele verschijnt. Alle leerlingen krijgen de kans om met deze show mee te dansen. Zo hebben haar leerlingen ook de kans om podiumervaring op te doen wat elk jaar weer een groot succes is!

Prijskaartje is voor iedereen 17,50 zonder kortingen. 


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Za 6 Jul 19:00
    Normaal: €17,50
    Uitverkocht!