Dancings Queens: extra small tribute to ABBA

Beatrice en Vera van der Poel

ABBA XS is een feest der herkenning en voor elke generatie een heerlijk avondje uit vol tijdloze hits. 

Een extra small meezing theaterconcert vol bekende songs en inside stories over de Zweedse hitmachine ABBA. De zussen Beatrice en Vera van der Poel zingen en vertellen het verhaal van ABBA. Het succes, de roddels, het drama, de achterklap; alles wat je altijd al wilde weten over de blonde Agneta en rode Anni-Frida. 

Songs als Dancing Queen, The Winner Takes It All, Knowing Me Knowing You, Voulez Vous, SOS en natuurlijk Mama Mia! Zoals de liedjes zijn geschreven; met piano. 

Credits

Vera van der Poel: Agnetha
Beatrice van der Poel: Anni-frid
Leo Bouwmeester: piano

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Zo 14 Jan 14:30
    Normaal: €20,00