ComedyPact on Tour

Lonneke Dort en Thjum Arts

We gaan op tournee met een selectie van onze talenten onder de noemer ‘ComedyPact on Tour’. Voor u als publiek het beste van twee werelden. Voor en na de pauze een nieuw cabarettalent die stiekem toch al zijn sporen verdiend heeft, bijvoorbeeld door het winnen van één van de Nederlandse cabaret festivals.

Wij hebben twee kanjers geselecteerd:

  • Lonneke Dort (winnaar juryprijs Amsterdams Kleinkunst Festival, 2017) zou willen leven als kluizenaar, maar kan het niet over haar hart verkrijgen om de mensheid achter zich te laten. Ook als dit betekent dat ze regelmatig ‘doei’ roept, maar niemand iets terug zegt. Haar tweede cabaretprogramma gaat over niets bijdragen aan de wereld, gadgets, voelen dat je leeft en niet meer weten hoe tonic smaakt, omdat er steeds gin in zit.
  • Thjum Arts  (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2022) Als Thjum het podium op komt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk. Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2018, in 2020  haalde hij de finale van het Leids Cabaretfestival en in 2022 won hij zowel de jury-als publieksprijs van het belangrijkste Nederlandse cabaretfestival Cameretten.

Credits

• “Filosofie, sociologie en spiritualiteit in één, zonder dat de humor inboet aan kracht: het is maar weinig cabaretiers gegeven.” - Jury LCF
• “Slow-cabaret waarin Arts met zijn grappige mimiek en choreografie iedereen voor zich innam.” - NRC
• “Interessant, origineel en spannend. Een hoge lachscore en uitzicht op een carrière.” - Jacques d’Ancona
• “Zijn programma ging niet alleen over diepgang, het had het ook.” - NRC

Website

www.lonnekedort.nl | www.thjum.nl

Facebook

https://nl-nl.facebook.com/LonnekeDort/
https://www.facebook.com/Thjumcabaret

Instagram

https://www.instagram.com/lonnekedort/
https://www.instagram.com/thjumcabaret


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Vr 6 Dec 20:15
    Normaal: €18,50