Cement

Bouwen doen we samen

Corrie is 62 en al jaren het vaste gezicht van het wijkcentrum. Ze zet er de koffie, zorgt voor gezelligheid en regelt dat iedereen zich er op z’n gemak voelt. Maar het wijkcentrum is in verval geraakt. Deuren klemmen, ramen zijn kapot en de muren moeten worden geïsoleerd. Maar niemand onderneemt actie. Dan besluit Corrie zelf de stoute schoenen aan te trekken en het buurthuis eigenhandig weer op te bouwen.

Wanneer ze hier druk mee is, komt Somma langs. Zij is een statushouder uit Afghanistan en wil wortelen in de stad. Maar nu het wijkcentrum dicht is, weet ze niet waar ze moet beginnen. Daar weet Corrie wel raad mee! Er zijn genoeg bijzondere groepen in de wijk waar Somma kennis mee kan maken.

Samen met het publiek gaan Corrie en Somma de wijk in, op bezoek bij deze bijzondere groepen en plekken, het cement wat ons verbindt.  En gaandeweg ontdekken zij wat het betekent om ergens bij te horen. Om gezien te worden. Om gehoord te worden. Ook al spreek je elkaars taal niet eens…

Toegankelijkheid
Deze theaterproductie speelt zich af in Theater Dakota en drie verschillende uitstaplocaties in stadsdeel Escamp, ook speelt zich een deel van het programma af in het vervoer tussen de verschillende locaties. Graag denken we met u na over mogelijk maatwerk bij toegankelijkheid van deze productie.

Minder validen kunnen contact opnemen met kassa@theaterdakota.nl voor meer informatie over toegankelijkheid locaties.

 


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

 • Wo 27 Dec 19:00
  Normaal: €12,50
 • Do 28 Dec 13:00
  Normaal: €12,50
 • Do 28 Dec 19:00
  Normaal: €12,50
 • Vr 29 Dec 19:00
  Normaal: €12,50
 • Za 30 Dec 13:00
  Normaal: €12,50
 • Za 30 Dec 19:00
  Normaal: €12,50