Broos

Fred Delfgaauw

Iedereen wil oud worden, niemand wil het zijn. Fred Delfgaauw heeft een half jaar meegelopen in een zorginstelling. In deze periode heeft hij prachtige aangrijpende verhalen van bewoners verzameld die zijn aangekomen bij hun laatste halte. Ze vertellen hoe ze naar de wereld kijken en de wereld naar hen. Geweldig mooie en kleurrijke personages die vertellen over hun leven.

Humor en ontroering.
Verbazing en openhartigheid. Overleven. Vallen en opstaan.
Loslaten. Zin en onzin.

Hun verhalen maken voel- en zichtbaar wat ‘de zorg’ in Nederland voor ze betekent. Gezien vanuit de bewoners maar ook vanuit de zorg zelf.  Broos is een theatrale ode aan deze oude mensen en hun levenskracht. Een eerbetoon ook aan degenen die hen, onvermoeibaar en vaak ondergewaardeerd, de zorg bieden die ze nodig hebben

CREDITS
Tekst en spel Fred Delfgaauw  Tekst Rob de Graaf Regie Rosa Peters en Ida van Dril
Regieadvies Fons van Rongen Vormgeving Kathelijne Monnens Techniek Damian Burgers
Productie Studio Peer, Monique Masolijn

GRATIS DRANKJE
Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is heel goed bereikbaar. Zo kun je makkelijk met het OV, de fiets, of gratis parkeren in de wijk. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Vr 26 Mei 20:15
    Normaal: €20,00