Bowie Wie

een tribute aan David Bowie

Een niet te missen gebeurtenis voor de Bowie fans maar zeker zeer interessant en vermakelijk voor niet Bowie fans. Een combinatie van het muzikale talent en kennis van Robert Harmsen, en de verbale aanleg en literaire inbreng van Cary van Rheenen, met in de hoofdrol David Bowie!

Het programma bestaat uit een breed scala aan Bowie muziek, verbonden door poëzie, feiten en wetenswaardigheden van de Thin Duke. Robert en Cary maken de presentatie compleet met een aantal muzikale uitstapjes naar artiesten waar Bowie mee heeft gewerkt of werd beïnvloed.

Een bijzonder onderhoudend, herkenbaar, informatieve muzikaal programma dat leidt tot een waar Bowiefeest!

Toegang is gratis, maar reserveer hieronder wel een plekje.

Om alvast in de stemming te komen:

  1. David Bowie - Starman (1972)BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Wo 22 Mei 19:00
    Plaatsbewijs gratis: €0,00
    Uitverkocht!