Bout 6+

De Betovering

De goot verstopt, water spuit, stroom valt uit en de leidingen barsten. Is er een gebruiksaanwijzing? En waar loopt het water eigenlijk naartoe?

In 'BOUT' laat PLAN D  zien dat vakmanschap een duurzame oplossing is voor alles wat er maar mis kan gaan. Ze verbinden buizen, plakken, zagen, boren en leggen leidingen, net als een bever een stuwdam aanlegt bij een riviertje.

Iedereen helpt mee om de problemen dansant en met plezier uit de weg te ruimen en er uiteindelijk een gigantische kettingreactie van te maken.

'BOUT' laat het publiek op ludieke wijze ervaren hoe leuk, interessant en veelzijdig technische VMBO-richtingen zijn.

Credits

Choreografie, dans en decorontwerp: Andreas Denk

Links

https://www.plan-d.nl/
https://www.facebook.com/PlanDAndreasDenk/


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Di 29 Okt 15:30
    Normaal: €8,50