Arabische Films bij Dakota: A Summer in Boujad

in samenwerking met Arab Film Festival

Prachtige film van de Marokkaanse filmmaker Omar Mouldouira, die ons meeneemt op een nostalgische reis. De film belicht de complexiteit van familiebanden en de zoektocht naar een nieuw thuis. Zeven jaar na de dood van zijn moeder vertrekt de 13-jarige Karim vanuit Parijs naar Marokko met zijn vader, die hertrouwd is en besloten heeft terug te keren naar zijn vaderland. Na een jaar op een Franse kostschool in Casablanca voegt Karim zich bij het nieuwe gezin – inclusief zijn nieuwe halfbroer, stiefmoeder en schoonmoeder van zijn vader – voor de zomer in Boujad, een klein stadje in centraal Marokko.

Omar Mouldouira, Marokko, 2022. (Arabisch gesproken, Nederlands ondertiteld)


BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voorkeur op de fiets of met het Openbaar vervoer. Tot snel bij Dakota!


Met korting naar Theater & Filmhuis Dakota!

Heb je een Cinevillepas? Je kunt bij ons heel simpel online reserveren, dat is wel zo handig. Je moet jouw filmkaartjes dan alleen nog wel even bij de kassa op komen halen. Daar liggen ze voor je klaar!

Ooievaarspas? Dan krijg je korting op films, (de meeste) theatervoorstellingen, en onze eigen workshops. Voor meer info, neem contact op met de kassa via 070 326 55 09.

Bekijk de Kortingen pagina om te zien welke kortingskaarten gebruikt kunnen worden.

Kaarten

  • Vr 24 Mei 11:30
    Normaal - Film: €7,50
    Cineville - Film: €0,00
  • Vr 24 Mei 19:00
    Normaal - Film: €7,50
    Cineville - Film: €0,00